Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 05:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 favo max 120kmh 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek favo max 120kmh
tak a mám to tady zase... je to asi rok, co jsem začal psát na tohle forum kvůli stejné závadě... prostě do nějakých 110 to vystartuje jako raketa, a apak už abych poprosil a polil svěcenou vodou a je to stejně k ničemu, víc jak 120 jedině na 4ku a z kopce s větrem v zádech.. ještě před týdnem v pořádku a dneska tohle.... a teď babo raď :) posledně to byl předstih, který se sám nastavil z krásných 5° na -5° .... o víkendu snad zjistím, jestli to je ono, teď jaksi nemám jak... nějaké další nápady kromě elektriky kterou si přeházím na parkovišti jen co budu mít chuť ?

jo a žere to jak tank

8.4.08, 17:27
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Co svíčky? A vyčistil bych rozdělovač.

8.4.08, 17:30

Příspěvek 
Neboj se toho předstihu, máš 136ku, ta snese 7-8° úplně v pohodě. Jestli žere jak tank tak to bude něco v karbu...ale netuším co

8.4.08, 17:32
Profil ICQ

Příspěvek 
No, já nevim, jak mám nad 5° nemůžu v podstatě akcelerovat bez klepání.

8.4.08, 17:42
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Šemik píše:
Co svíčky? A vyčistil bych rozdělovač.

svíčky vyměním (a třeba i cívku a etz), to mám v kufru nové, 10tisíc budou stávající brisky mít, to přehodím, rozdělovač až doma třeba, teď jsem v brně, nemám moc nářadí

8.4.08, 17:46
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
cyz píše:
Neboj se toho předstihu, máš 136ku, ta snese 7-8° úplně v pohodě. Jestli žere jak tank tak to bude něco v karbu...ale netuším co
moje nemá 7 ráda, to už mlátí, ale jede... 5 je ideálních... ale říkám posledně to šlo do záporu, minus pět

8.4.08, 17:47
Profil ICQ

Příspěvek 
No na to co jsem myslel stačí hadr a kapička benzínu nebo něčeho podobného, čistota hvězdy a věží dělá zázraky :)

8.4.08, 17:48
Hluchoň

Příspěvek 
Šemik píše:
No na to co jsem myslel stačí hadr a kapička benzínu nebo něčeho podobného, čistota hvězdy a věží dělá zázraky :)

myslíš jen pod víčkem? to není problém no

8.4.08, 17:48
Profil ICQ

Příspěvek 
Jojo, jen to pod víčkem.

8.4.08, 17:53
Mistr mechanik

Příspěvek 
už jsem o tom mockrát psal druhý rozdělovač a je po probmému jinak můžeš ladit co chces a nad 110 se povlečeš jak lemra a zrychlít tak z kopce na 115 miloš

8.4.08, 18:49
Hluchoň

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
už jsem o tom mockrát psal druhý rozdělovač a je po probmému jinak můžeš ladit co chces a nad 110 se povlečeš jak lemra a zrychlít tak z kopce na 115 miloš
víš co mě ale nejde do hlavy, minulej tejdne to utíkalo jak o závod 150 bez problémů... že tak najednou

8.4.08, 18:51
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Vít píše:
slovacek.milos píše:
víš co mě ale nejde do hlavy, minulej tejdne to utíkalo jak o závod 150 bez problémů... že tak najednou

v čem je problém jsem nikdy neřešil rozdělovače dávám jen nové, a stane se to naráz, mně se to lépe hledalo že ta závada byla na fáčku s plynem, brzy jem zjistil že to palivem ani předstihem není a pak jsem začal měnit a byl to rozdělovač, no klidně to může být i jinde ale je tam ta zvlášnost těch 110 km max miloš

8.4.08, 20:25
Hluchoň

Příspěvek 
palec víčko jsem dal rezervní co vozím (pal), vyklepal vzduchovej filtr a vyměnil svíčky. Nikde jsem neviděl nic špatnýho, svíčky co jsem vytáhnul vypadají takhle : Obrázek , tam asi problém nebude, co ? odtrh je o trošku větší než na nových, nemám čím měřit, doma nejsem, ale může to být odhadem tak 0,1 až 0,2 navíc čili tak 0,8 nebo 0,9 max

9.4.08, 15:26
Profil ICQ

Příspěvek 
Ty svíčky vypadají celkem dobře..

0.9mm je až moc, trochu bych je sklepnul tak na 0.5 - 0.6mm :wink:

9.4.08, 15:28
Hluchoň

Příspěvek 
tak já jsem dal nový (na krabičce píšou 0,7), sklepnout je můžu doma, až budu mít po ruce měrky, od oka to zkoušet nebudu

9.4.08, 15:29
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další