Autor |
Zpráva |
fux.dggn
|
SOIETA?
Ahoj lidi, máte někdo na felicii tuhle značku výfuku? co kvalita, pocity??? pište vše co víte. díky
|
22.4.08, 14:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
no_-_name
|
zkus pohledat na fóru feliciaklubu... všichni na ten výfuk pějí samou chválu
|
22.4.08, 14:54 |
|
|
fert.j
|
Re: SOIETA?
fux.dggn píše: Ahoj lidi, máte někdo na felicii tuhle značku výfuku? co kvalita, pocity??? pište vše co víte. díky mam na felde 1,6 s poladenym motorem na 100hp zviuk perfektni a motor s tim vyfukem jde mekcejs a hlavne ochotnejs do otacek asi to neco malo pridalo v nizkejch otackach:-)a co vim tak vydrzel +-4roky
|
22.4.08, 15:25 |
|
|
Kristensen
|
fert.j píše: fux.dggn píše: Ahoj lidi, máte někdo na felicii tuhle značku výfuku? co kvalita, pocity??? pište vše co víte. díky mam na felde 1,6 s poladenym motorem na 100hp zviuk perfektni a motor s tim vyfukem jde mekcejs a hlavne ochotnejs do otacek asi to neco malo pridalo v nizkejch otackach:-)a co vim tak vydrzel +-4roky
4 roky???? To snad ne, máme ho na autě je to jeden z uplně prvních na 1,6 feldu a ještě dělanej přímo na úpravu co na tom máme a zřejmě máš i nejspíš ty, čip a vačka, dohromady nějakejch 100 nebo 102 koní a vejfuk tam je od 96 roku, jediný co se měnilo už 3x nebo možná 4x je to koleno přes nápravu jinak vejfuček drží pořád, však taky tenkráte stál snad 6 nebo 7000,-
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
22.4.08, 18:02 |
|
|
Jura
|
dneska jsem si ji zrovna objednával na feldu 1.6 kombi, ale myslím, že jsem řekl jen felda kombi a ne motorizaci, tak doufám, že 1.3 i 1.6 mají stejný průměr na konci druhého dílu...
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
22.4.08, 19:08 |
|
|
Ondras83
|
jj...chválej ho hodně....nevim jeslti laityng nebo soietu :-/............
EDIT:...seru na to, vejfuk si udělám sám :D:D (nerezovej plech mám, cočko seženu, vaty se mě tady válí moc, vrtačku mám....) du do toho
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
22.4.08, 19:21 |
|
|
fert.j
|
Kristensen píše: fert.j píše: fux.dggn píše: Ahoj lidi, máte někdo na felicii tuhle značku výfuku? co kvalita, pocity??? pište vše co víte. díky mam na felde 1,6 s poladenym motorem na 100hp zviuk perfektni a motor s tim vyfukem jde mekcejs a hlavne ochotnejs do otacek asi to neco malo pridalo v nizkejch otackach:-)a co vim tak vydrzel +-4roky 4 roky???? To snad ne, máme ho na autě je to jeden z uplně prvních na 1,6 feldu a ještě dělanej přímo na úpravu co na tom máme a zřejmě máš i nejspíš ty, čip a vačka, dohromady nějakejch 100 nebo 102 koní a vejfuk tam je od 96 roku, jediný co se měnilo už 3x nebo možná 4x je to koleno přes nápravu jinak vejfuček drží pořád, však taky tenkráte stál snad 6 nebo 7000,- jasne ja mluvim o tom kolenu jinak hrnes ok
|
22.4.08, 20:52 |
|
|
Jura
|
No já bych do ničeho jinýho nešel...vzhledem ktomu, že na feldu to má homologaci a super zvuk...má to víc jak polovina feliciaklubu a nikdo si zatím sestěžoval:) Je to nerez to má vetší životnost jako felicia v téhlo době....
|
22.4.08, 22:09 |
|
|
Cvoky
|
Jura píše: No já bych do ničeho jinýho nešel...vzhledem ktomu, že na feldu to má homologaci a super zvuk...má to víc jak polovina feliciaklubu a nikdo si zatím sestěžoval:) Je to nerez to má vetší životnost jako felicia v téhlo době....
ja som tiez zvedavy, aka bude ta soieta, zatial caka na montaz
|
23.4.08, 08:01 |
|
|
Jura
|
Mě se ted právě vyrábí, protože sem chtěl jinou koncovku než normálně dělaj na feldu kombíka tak snad bude v pátek a hned si pro ni pojedu a hned namontuju a hned natočím nahraju atd. a šopnu to sem:)
|
23.4.08, 08:33 |
|
|
fux.dggn
|
Jura píše: Mě se ted právě vyrábí, protože sem chtěl jinou koncovku než normálně dělaj na feldu kombíka tak snad bude v pátek a hned si pro ni pojedu a hned namontuju a hned natočím nahraju atd. a šopnu to sem:)
Natoč nahraj, to budeš fakt moc hodnej. Hele na feli v kombíku oni dělaji janom tu dvojtou koncovku 2x80mm, nebo 2x85mm DTM. Kterou koncovkou sis to nechal upravit? A kolik to má přibližně stát? Já bych to chtěl taky spíš jenom s jednou tou koncovkou 85mm a ne dvě.
A ještě něco, nebude mi to kolidovat se závěsnym zažízenim??????????
Díky moc
|
23.4.08, 09:15 |
|
|
Jura
|
Já si tam nechal udělat koncovku 2x85x70 a o ceně nic neříkali, takže asi 3800 jako normálně... na feliciaklubu si to někdo taky takhle nechal a nic víc neplatil. Ale taky jeden týpek chtěl na kombajna koncovku 1x90 (mělo by to být levnější než dvojitá koncovka) ale ve finále ho to stejně vyšlo na těch 3800Kč. No co se týče toho tažnýho, tak otík má kombajna s tažným a koukal sem se čemu to vlastně vadí to tažný a podle mě celkem ničemu obyč jednoduchý koncovky musí jít bezproblémů...ty dvojité tam to možná trochu vadit bude, protože tam kousek pod nárazník asi 1cm vykukuje taková travrza od tažnýho a trochu by možná zasahovala do té koncovky no ale to se dá podle mě vyřešit úplně jedoduše že se io 1cm vyhne závěs toho výfuku doleva anebo se teda svěsí o 1 cm níž. Prostě si to změř jak se ti tam ta koncovka vejde...jinak v ničem jiném problém nevidím
|
23.4.08, 10:19 |
|
|
Kristensen
|
http://www.ceknito.cz/video/146751
je to přes telefon tak je to poměrně dost zkreslený, zvuk je víc hlubší ve skutečnosti. Takovej spíš brumlavej
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.4.08, 14:30 |
|
|
fux.dggn
|
Kristensen píše: http://www.ceknito.cz/video/146751
je to přes telefon tak je to poměrně dost zkreslený, zvuk je víc hlubší ve skutečnosti. Takovej spíš brumlavej
Hele, a to je feli? nebo jiný auto... já to takle nejsem schopnej určit.
|
23.4.08, 20:12 |
|
|
Jura
|
fux.dggn píše: Kristensen píše: http://www.ceknito.cz/video/146751
je to přes telefon tak je to poměrně dost zkreslený, zvuk je víc hlubší ve skutečnosti. Takovej spíš brumlavej Hele, a to je feli? nebo jiný auto... já to takle nejsem schopnej určit.
Je to tam napsaný v popisu že je to felda 1.6 no dobrej zvuk ale je vidět i slyšet, že už toho má hóóódně moc za sebou:)
|
23.4.08, 20:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|