Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 04:58

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Cukání 
Autor Zpráva

Příspěvek Cukání
Ahoj potřeboval bych poradit.Mám felicici 1,3 BMM 1996 50kW.když jedu tak mě někdy vynechá motor jako kdyby mu na chvíly došlo palivo,ale je to jen okamžik pak se zase chytne a jede dál.A ještě když jedu na 4 -50km/h tak mě auto jako kdyby
cuká a dělá to i na 4 -70km/h a jíne stupně,ale jen při určité rychlosti.Prosím o radu.Díky moc

15.4.08, 08:15
Pspvek Reklama

Příspěvek 
s tím cukáním na čtverku atd, pokud myslíš takové periodické pohupování mám taky, sice na škodě 125 L ale taky...palivem to není, mám lpg, a dělá to taky...je to něco jiného

6.5.08, 19:37
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Cukání
martinn11 píše:
Ahoj potřeboval bych poradit.Mám felicici 1,3 BMM 1996 50kW.když jedu tak mě někdy vynechá motor jako kdyby mu na chvíly došlo palivo,ale je to jen okamžik pak se zase chytne a jede dál.A ještě když jedu na 4 -50km/h tak mě auto jako kdyby
cuká a dělá to i na 4 -70km/h a jíne stupně,ale jen při určité rychlosti.Prosím o radu.Díky moc

palivový filtr se mění poi 60.000 km to máš? miloš

8.5.08, 17:43

Příspěvek 
cukání dělaj svíčky, buď už tam sou hodně dlouho, nebo maj špatnej odtrh....dle miloše na LPG 0,5

8.5.08, 19:58
Profil ICQ

Příspěvek 
svíčky zkus, mě nepomohly, když jsem dal 0,5 bylo t ještě horší, začlo to k houpání ještě trhat...musel jsem je dáat na 0,7 tak to i jede nejlíp u mě....

10.5.08, 08:57
Profil ICQ

Příspěvek 
Marra píše:
svíčky zkus, mě nepomohly, když jsem dal 0,5 bylo t ještě horší, začlo to k houpání ještě trhat...musel jsem je dáat na 0,7 tak to i jede nejlíp u mě....

Já jsem taky měl 0,6mm a cukalo to sice trochu ale pořád a hlavně když se jelo třeba 50km/h, tak jsem tam nastavil 0,7mm a v pohodě.

10.5.08, 09:10

Příspěvek 
já sem psal podle miloše (tímto ho nechci nijak zneuctívat nebo urážet) ale podle mě si to musí každej vyzkoušet sám...já mám třeba teď ve fildě 0,9 (podle návodu na krabicče...BOSH) no a taky to necuká...akorát to na benzín špatně chytá, ale na LPG to jede jak pila.... 8)
takže, zkus to na těch 0,5 a uvidíš.....

jinak, nevim co tenhle thread dělá v převodovce :roll:

Přesunuto. Šemik

10.5.08, 13:52
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Ondras83 píše:
já sem psal podle miloše (tímto ho nechci nijak zneuctívat nebo urážet) ale podle mě si to musí každej vyzkoušet sám...já mám třeba teď ve fildě 0,9 (podle návodu na krabicče...BOSH) no a taky to necuká...akorát to na benzín špatně chytá, ale na LPG to jede jak pila.... 8)
takže, zkus to na těch 0,5 a uvidíš.....

jinak, nevim co tenhle thread dělá v převodovce :roll:

Přesunuto. Šemik

to mě nemusíš nijak zneuctívat nebo urážet ono ti to pojede jak pila klidně na 1.1, pokud to VN utáhne, ale stejně se ti časem zanesou kontakty v rozdělovači, nebo u MPi se tepelně přetíží lišta a pujde to do háje, klidně i ten milimetr vydrží když jsou na to svíčky a kabely na LPG dva kiloohmy, jinak prostě u LPG 0.5 mm ale martin 11 tam LPG nemá miloš

10.5.08, 17:15

Příspěvek Re: Cukání
mě auto cukalo při netěsnostech sacího potrubí mezi karbem a sáním, taky to muže být volný kontakt na svíčku, špatnej uhlík na víčku(stalo se mi že u novýho víčka se uhlík pokurvil po pár km) ,moc chudá směs, špatně dotažený svíčky. Může to dělat hodně věcí. Mě to trvalo skoro rok, než jsem přišel na tu netěsnost

11.5.08, 18:17
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]