Autor |
Zpráva |
sharpers
|
zastaveni bez spojky - chciiiiip
mám takovej debilni dotaz....kamos ze zacina ucit jezdit ale strasne casto zapomene pri dobrzdeni dat spojku.....krom toho ze to chcipne muze tim ublizit nejake casti motoru nebo ne ? dik
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
3.6.08, 16:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Re: zastaveni bez spojky - chciiiiip
Tak určitě to tomu motoru nedělá dobře, ale pokud se to párkrát stane tak se nic neděje. Akorát Fávu s BMM se stane že to potom nechce nastartovat (asi zmatená řídící jednotka nebo nevím co).
|
3.6.08, 16:37 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To sou problemy teda, kamos bude doveda
Pokud ma motor retez tak to neni tak hrozny este, kazdopadne nic dobreho to neni
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.6.08, 17:13 |
|
|
sharpers
|
má stejný fávo jak já tedy 135B .....
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
3.6.08, 18:14 |
|
|
škodař
|
tak mu to napiš na lepící apír a nalep na palubku at ho to bije do očí
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
3.6.08, 20:29 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
škodař píše: tak mu to napiš na lepící apír a nalep na palubku at ho to bije do očí
Nebo nejaky elektrosoky
|
3.6.08, 20:34 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Abych pravdu řek, když jsem poprve jel autem tak jsem to dělal taky tak (14)
a základy jízdy mi otec naučil za 2 hoďky, a já to pochopil, asi nejsem totál jantar.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
3.6.08, 20:39 |
|
|
Nepér
|
Nebo auto s automatem a přivázat levou nohu k sedačce.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
3.6.08, 20:45 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Carlos píše: Abych pravdu řek, když jsem poprve jel autem tak jsem to dělal taky tak (14) a základy jízdy mi otec naučil za 2 hoďky, a já to pochopil, asi nejsem totál jantar.
Nojo, ale delat to furt dokola ...
|
3.6.08, 20:46 |
|
|
škodař
|
Matthes píše: Carlos píše: Abych pravdu řek, když jsem poprve jel autem tak jsem to dělal taky tak (14) a základy jízdy mi otec naučil za 2 hoďky, a já to pochopil, asi nejsem totál jantar. Nojo, ale delat to furt dokola ... kdyby se učil na traktoru tak by na to došel
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
3.6.08, 21:03 |
|
|
v.kalandra
|
Nerad urážim. Ale není od toho nahodou autoškola? Tam jsou na takový věci připravený. Ja osobně to taky parkrat dělal, ale to jsem udělal tak 3x v autoškole. Přece si nebudu ničit svoje auto který mám tak rád
|
8.6.08, 12:59 |
|
|
Kristensen
|
Nepér píše: Nebo auto s automatem a přivázat levou nohu k sedačce.
No tak s tímhle si já nemůžu pomoct ale musím brzdit levou nohou jinak mě to prostě nejde, když mám v automatu brzdit pravou tak mě to přijde že to je strašně dlouhá doba než přešlápnu, takže brzdím levou. V manuálu normálně pravou a tam mě to nepřijde že by to trvalo dlouho.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
8.6.08, 15:50 |
|
|
CROWACK
|
Já si zas nemůžu pomoct, ale když sem jel v automatu, při dojezdu na křižovatku mi furt vystřelovala levá noha k fiktivní spojce... a brzdu pravou, zvyk je železná košile...to se údajně říká v americe že se tam řidiči dělí na "jednonohé" a "dvounohé" - ovládání brzdy levou nebo pravou nohou...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
8.6.08, 15:56 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
taky jsem měl s automatem dost problémy, zkoušel jsem to jednou (roomster 1,6) jelo to krásně, ale teda ten automat, to ne. Nevěděl jsem co s nohou, co s rukou, přišlo mě že by se s tím dalo jezdit po nějakým úraze pěkně, ale jinak nevim... a asi jsem s tim moc neuměl, ale je fakt, že jsem přijel do zatáčky, ukazovlao to zařazenou šestku, pustil plyn, a na vyýjezdu přidal, rázem trojka, maximální výkon na kolech... docela šok, bejvala by mě stačila pětka nebo třeba čtyřka. No a spotřeba, i když jsem s tím nezávodil, poněvadž to nešlo, připadal jsem si jak v autoškole, když jsem osšahával teprve auto, za 12,5 na sto... aleje fakt, že na rozjezdy, zastavování je to super, do města by to mohlo být fajn
|
8.6.08, 16:00 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ja som v autoskole zadusil oktaviu 2,0l benzin 2ka zaradena a dup na brzdu...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
8.6.08, 16:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|