|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
fafino
|
Skoda Octavia 1.6 74 Kw
Mam problem kdyz auto nastartuji studene motor bezi ale po par minutach prestane jit a nejde nastartovat musim pockat az vychladne.Diagnostika nic nevyhodnoti zadna zavada termos snimac na vodu jsem vymenil zkontroloval striky i jiskru vymenena jednotka motoru cele sani a delato stale to same nevi nekdo kde by mohl bejt zakopanej pes?
|
17.6.08, 19:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Skoda Octavia 1.6 74 Kw
fafino píše: Mam problem kdyz auto nastartuji studene motor bezi ale po par minutach prestane jit a nejde nastartovat musim pockat az vychladne.Diagnostika nic nevyhodnoti zadna zavada termos snimac na vodu jsem vymenil zkontroloval striky i jiskru vymenena jednotka motoru cele sani a delato stale to same nevi nekdo kde by mohl bejt zakopanej pes?
menil si niečo na VN?´neviem či je tam lišta, alebo klasický rozdeľovač...
tiež by to mohlo byť palivové čerpadlo...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
17.6.08, 19:37 |
|
|
fafino
|
Je tam VN a kabel ke svicce a tu jsem taky vymenil a nic
|
17.6.08, 19:45 |
|
|
michalkatka
|
fafino píše: Je tam VN a kabel ke svicce a tu jsem taky vymenil a nic
rozdeľovač, halva rozdeľovača?
|
17.6.08, 19:48 |
|
|
fafino
|
michalkatka píše: fafino píše: Je tam VN a kabel ke svicce a tu jsem taky vymenil a nic rozdeľovač, halva rozdeľovača?
tam jdou kabely primo z inducky na svicky a to cele jsem menil jiskra pali normalne jak na strobo tak i pri vydelani
|
17.6.08, 19:50 |
|
|
michalkatka
|
fafino píše: michalkatka píše: fafino píše: Je tam VN a kabel ke svicce a tu jsem taky vymenil a nic rozdeľovač, halva rozdeľovača? tam jdou kabely primo z inducky na svicky a to cele jsem menil jiskra pali normalne jak na strobo tak i pri vydelani
keď to nejde natočiť iskra ide normálne?
tak možno to čerpadlo...
miloš ti asi lepšie poradí...
|
17.6.08, 20:08 |
|
|
fafino
|
michalkatka píše: fafino píše: michalkatka píše: fafino píše: Je tam VN a kabel ke svicce a tu jsem taky vymenil a nic rozdeľovač, halva rozdeľovača? tam jdou kabely primo z inducky na svicky a to cele jsem menil jiskra pali normalne jak na strobo tak i pri vydelani keď to nejde natočiť iskra ide normálne? tak možno to čerpadlo... miloš ti asi lepšie poradí...
jiskra jde benzin taky hadice je natlakovana ale motor ani netukne tak prave proto uz se obracim pro radu kde muzu predelal jsem co se dalo a nejede to
|
17.6.08, 20:11 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
diagnostika nic nevyhodnotila a motor chcípne to je nějaká blost ne? to je diagnostika jak žáídná, já mám podobný problém u startu a bude to asi lambáda, v bloku měřených hodnot třeba najdeš dobu vstřiku a ta se před chcípnutím prodluživala? taky je tam úhel klapky ta se otvírala kolik stupnů? jaká byla teplota při startu a co vývoj teploty neskočí tam teba 80, a co snímač otáček nelícou tam tisícovky jak si zmyslí , a pak když už to nějak nastočíš to jede?jakou má hodnotu lambáda při startu ? no napiš odpovědi na mé otázky miloš
|
17.6.08, 20:17 |
|
|
fafino
|
slovacek.milos píše: diagnostika nic nevyhodnotila a motor chcípne to je nějaká blost ne? to je diagnostika jak žáídná, já mám podobný problém u startu a bude to asi lambáda, v bloku měřených hodnot třeba najdeš dobu vstřiku a ta se před chcípnutím prodluživala? taky je tam úhel klapky ta se otvírala kolik stupnů? jaká byla teplota při startu a co vývoj teploty neskočí tam teba 80, a co snímač otáček nelícou tam tisícovky jak si zmyslí , a pak když už to nějak nastočíš to jede?jakou má hodnotu lambáda při startu ? no napiš odpovědi na mé otázky miloš
Projdu to znova a podivam se na hodnoty ale ted to u sebe nemam jak budu vedet vic tak to napisu
|
17.6.08, 20:23 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fafino píše: slovacek.milos píše: diagnostika nic nevyhodnotila a motor chcípne to je nějaká blost ne? to je diagnostika jak žáídná, já mám podobný problém u startu a bude to asi lambáda, v bloku měřených hodnot třeba najdeš dobu vstřiku a ta se před chcípnutím prodluživala? taky je tam úhel klapky ta se otvírala kolik stupnů? jaká byla teplota při startu a co vývoj teploty neskočí tam teba 80, a co snímač otáček nelícou tam tisícovky jak si zmyslí , a pak když už to nějak nastočíš to jede?jakou má hodnotu lambáda při startu ? no napiš odpovědi na mé otázky miloš Projdu to znova a podivam se na hodnoty ale ted to u sebe nemam jak budu vedet vic tak to napisu
napiš jinak by se dala závada odstranit jen podle věštecké koule miloš
|
17.6.08, 20:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|