Autor |
Zpráva |
Dawid130
|
Fabie 1,2 dnes zklamala.
Takže mi ji odtáhli do servisu. Sednu dnes do auta a prask bum něco kleplo a pak už se to jen naprázdno točilo, myslm tím starter se jen točil. Tak jsem to chtěl nakopnout z kopce abych to do servisu alespoň zavezl. Ale to nešlo taky... něco v tom klepalo jak to šlo do záběru. Prej přeskočil řetěz a motor točí naprazdno, no nevim při startování se motor ani nehne, klika stojí..... Tak usuzuji že něco s starterem.
názor?
|
28.6.08, 11:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Zlatá stodváca.
|
28.6.08, 11:47 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja si myslim ... ze je to rozbity
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.6.08, 12:01 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Fabie 1,2 dnes zklamala.
Dawid130 píše: Takže mi ji odtáhli do servisu. Sednu dnes do auta a prask bum něco kleplo a pak už se to jen naprázdno točilo, myslm tím starter se jen točil. Tak jsem to chtěl nakopnout z kopce abych to do servisu alespoň zavezl. Ale to nešlo taky... něco v tom klepalo jak to šlo do záběru. Prej přeskočil řetěz a motor točí naprazdno, no nevim při startování se motor ani nehne, klika stojí..... Tak usuzuji že něco s starterem. názor?
řetěz přeskakuje když to má dvě vačky koli máš vntilů? a tím motorem nejde protočit? třeba svíčky ven dvojku a tlačíš, no hlavně že tebe nekleplo, si tam přeti můj přístěvek fábia SDi klepe taky na mašli miloš
|
28.6.08, 12:09 |
|
|
Dawid130
|
Re: Fabie 1,2 dnes zklamala.
slovacek.milos píše: Dawid130 píše: Takže mi ji odtáhli do servisu. Sednu dnes do auta a prask bum něco kleplo a pak už se to jen naprázdno točilo, myslm tím starter se jen točil. Tak jsem to chtěl nakopnout z kopce abych to do servisu alespoň zavezl. Ale to nešlo taky... něco v tom klepalo jak to šlo do záběru. Prej přeskočil řetěz a motor točí naprazdno, no nevim při startování se motor ani nehne, klika stojí..... Tak usuzuji že něco s starterem. názor? řetěz přeskakuje když to má dvě vačky koli máš vntilů? a tím motorem nejde protočit? třeba svíčky ven dvojku a tlačíš, no hlavně že tebe nekleplo, si tam přeti můj přístěvek fábia SDi klepe taky na mašli miloš
Je to 12ti ventilová verze. HTP. No motorem můžu točit jen z kopce přes rychlost. Ale nenaskočí..... něco je ko.
|
28.6.08, 20:36 |
|
|
Dawid130
|
fatal píše: Zlatá stodváca.
Ano.......
|
28.6.08, 20:37 |
|
|
škodař
|
prodej auto na náhradní díli a kup kolo sory miloši
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
28.6.08, 21:20 |
|
|
Dawid130
|
škodař píše: prodej auto na náhradní díli a kup kolo sory miloši
Já to vidim jinak.
|
28.6.08, 22:01 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Dawid130 píše: škodař píše: prodej auto na náhradní díli a kup kolo sory miloši Já to vidim jinak.
vyměn za růmstra jak si někde zmiňoval
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.6.08, 22:02 |
|
|
Dawid130
|
Sadra17 píše: Dawid130 píše: škodař píše: prodej auto na náhradní díli a kup kolo sory miloši Já to vidim jinak. vyměn za růmstra jak si někde zmiňoval
Pondělí uterý to tak bude, a pak se uvidí rozsah škod.
|
28.6.08, 22:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Dawid130 píše: Sadra17 píše: Dawid130 píše: škodař píše: prodej auto na náhradní díli a kup kolo sory miloši Já to vidim jinak. vyměn za růmstra jak si někde zmiňoval Pondělí uterý to tak bude, a pak se uvidí rozsah škod.
možná ten řetěz, skočí ze třech důvodů, dva vím vytočíš studený motor, nebo jedeš na pětku třeba 1200 otáček a dáš plný, že ve škodovce mají na to nějakou opravovací sadu něco pomění, já se o to jen tak teoreticky zajímal ale ventilya se nepotkají, řeší se to rozvodama miloš
|
29.6.08, 09:48 |
|
|
Dawid130
|
slovacek.milos píše: Dawid130 píše: Sadra17 píše: Dawid130 píše: škodař píše: prodej auto na náhradní díli a kup kolo sory miloši Já to vidim jinak. vyměn za růmstra jak si někde zmiňoval Pondělí uterý to tak bude, a pak se uvidí rozsah škod. možná ten řetěz, skočí ze třech důvodů, dva vím vytočíš studený motor, nebo jedeš na pětku třeba 1200 otáček a dáš plný, že ve škodovce mají na to nějakou opravovací sadu něco pomění, já se o to jen tak teoreticky zajímal ale ventilya se nepotkají, řeší se to rozvodama miloš
No jo ale to by se točila klika při startování ne? Tam se nic netočí. Ale zase mi neleze do hlavy proč to nechytne na roztlačení.
|
29.6.08, 12:05 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
a točí se klika při roztlačení ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.6.08, 12:14 |
|
|
Dawid130
|
Sadra17 píše: a točí se klika při roztlačení ?
A jak to mám vědět. Pustit z kopce a běžet se kouknout? Nevim ale něco tak rachotí.
|
29.6.08, 12:19 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
to bude špatnej tlak ve čtvrtým válci
|
29.6.08, 12:19 |
|
|