Autor |
Zpráva |
Agent-Smith
|
motor
Když nejedu s autem třeba den a pak nastarutuju a jedu dám dvojku a sešlápnu plyn trochu víc tak autu trvá tak 2 sekundy než zabere ale je to jen když je studeny motor jinak reaguje hned je to správně nebo je v něčem chyba jo a taky se mi stavá že když po dlouhe době nastartuju tak to chvíli hvizda jako řemen asi nebo nevim co ale trva to taky jen chlili a pak už to neděla třeba cely den
_________________ Škoda Felície 1.3MPI, r.v-1999,bílá.
|
15.6.06, 10:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ŠádeMan
|
mno muze to být benzinem, a nebo zduchovým filtrem, a teke zanešenej pal.filter
|
15.6.06, 22:00 |
|
|
Nepér
|
Já bych řek, že je to normální, to že to studený na plnej knedlík nejede neni nic zvláštního a že po startu chvíli víc píská řemen, to je tím, že to ze začátku víc dobíjí...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
15.6.06, 23:14 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
s tim dobijenim ses si jistej?? . mozny by stacilo mit ho dobre napnutej..me skudka po natoceni hned dava 14,6 V a to by mi teda asi museli tim dobijenim upadnout usi
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
16.6.06, 09:33 |
|
|
Agent-Smith
|
ja ho mám dobře napnutej sem ho skoušel
|
16.6.06, 09:50 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak vem trosku vazeliny na prst, ale hodne malinko..nech motr na volnobeh a priloz prst ke krqajum remenu...piskani prestane...Ne aby se ted do me nekdo pustil, ze sem pako a mazu remen, ale jen trosku namastit ty okraje....ono to dopiska...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
16.6.06, 10:27 |
|
|
Bukaj
|
kachnis píše: tak vem trosku vazeliny na prst, ale hodne malinko..nech motr na volnobeh a priloz prst ke krqajum remenu...piskani prestane...Ne aby se ted do me nekdo pustil, ze sem pako a mazu remen, ale jen trosku namastit ty okraje....ono to dopiska...
A ať ti to neurve prsty
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
16.6.06, 10:30 |
|
|
Návštěvník
|
no a kdybych to nechal tak tak bude to něčemu vadít když to pískne ?
|
16.6.06, 10:30 |
|
|
zokot
|
Já to dělám tak, že na řemen přiložím měrku oleje a je po pískání.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
16.6.06, 10:47 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jo merkou taky funguje a neohrozuje to prsty
|
16.6.06, 10:50 |
|
|
Nepér
|
Vazelínu ani olej né, já bych to při stojícím motoru opatlal mýdlovou vodou.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
16.6.06, 11:40 |
|
|
Agent-Smith
|
ja se nato radši vykašlu pak mě to bude prokluzovat a budu v pr**** jen at to vrzne sem tam
|
16.6.06, 16:10 |
|
|
ŠádeMan
|
Olejové latky, znici remen
zadnou vazelínu na remen nedavej, je to blbost, by me zajimalo kdo to vymyslel, te pryži vazelýna a veskerej chemikalni sajrajt oleju a fridexu vadi, lepsi je mejdlova voda jak rika Neper
piskani, to by mohlo delat kdyz je na remenu prach, to by stacilo mozna fakticky ta mejdlova voda
, a nebo, vymnen remen, a je to.
|
18.6.06, 20:21 |
|
|
kwiko
|
Ale on tam ma drazkovy remen a ten velky dovod na piskanie nema. Ak by aj mal, doporucujem pridrzat za chodu na okraji obycajne mydlo.
Skor by som sa zameral na loziska alternatora, pripadne by to mohol to byt aj motorcek ventilatora (vo felicii pusteny skoro vzdy).
Drobne opozdenia v akceleracii po nastartovani felicie vnimam aj ja. Zlepsilo sa to po nastaveni vole ventilov, vycisteni klapky. Chystam sa vymenit vzduchovy, prip. palivovy filter.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
19.6.06, 18:12 |
|
|
ferrari
|
kwiko píše: Ale on tam ma drazkovy remen a ten velky dovod na piskanie nema. Ak by aj mal, doporucujem pridrzat za chodu na okraji obycajne mydlo. Skor by som sa zameral na loziska alternatora, pripadne by to mohol to byt aj motorcek ventilatora (vo felicii pusteny skoro vzdy). Drobne opozdenia v akceleracii po nastartovani felicie vnimam aj ja. Zlepsilo sa to po nastaveni vole ventilov, vycisteni klapky. Chystam sa vymenit vzduchovy, prip. palivovy filter.
Plne sa stotožňujem...plne...však skús, či pri tom pískaní ide vetrák na chladiči.
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
19.6.06, 19:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|