|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Občas chcípá,ztráta výkonu
Autor |
Zpráva |
Ladin
|
Občas chcípá,ztráta výkonu
Mám Felinu 1.3 MPI,občas se stává,že auto přestane táhnout,nebo dokonce úplně chcípne,po nastartování je zase na chvíli opět vše v pořádku.Vyměněny svíčky,palivový filtr.Diagnostika hlásí špatnou Lambádu,ale že by vedla až k zastavení motoru se mi nechce věřit.Prosím o radu,díky
|
1.7.08, 19:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Občas chcípá,ztráta výkonu
Ladin píše: Mám Felinu 1.3 MPI,občas se stává,že auto přestane táhnout,nebo dokonce úplně chcípne,po nastartování je zase na chvíli opět vše v pořádku.Vyměněny svíčky,palivový filtr.Diagnostika hlásí špatnou Lambádu,ale že by vedla až k zastavení motoru se mi nechce věřit.Prosím o radu,díky
průvodní znak špatné lambády jsou problémy s volnoběhem musíš ji vyměnit, motor s vadnou lambádou třeba nejde ani nastartovat miloš
|
1.7.08, 19:42 |
|
|
hany
|
ty příznaky jsou mi povědomé, chcíplo mi to asi při 100km/h, když jsem šlapal na plyn, tak se to dusilo, pak zase pohoda a před barákem jsem to po nastartování nemohl rozjetm protože to zdechalo. na vagu to napsalo, že je špatné čidlo na sacím potrubí..teď mám zas klid a čekám, až se to znovu projeví..
|
2.7.08, 14:26 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|