Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 06:35

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 LPG BMM nepřepíná z otáček při záběru do volnoběhu-chcípne 
Autor Zpráva

Příspěvek LPG BMM nepřepíná z otáček při záběru do volnoběhu-chcípne
Čau lidi,

mám Favorita 93 s BMM, LPG system myslim LOVATO. LPG nejaký čas nejelo a teď, když jsem našel vypadenej drátek k zemi u jakési pumpicky nebo co to je, tak teď to normálně krásně chytne na LPG, volnoběh drží tak těch 850 ot/min, fpohodě se rozjedu, ale když z otáček, i nízkých, vyřadím, či sešlápnu spojku, otáčky klesnou dost rychle až na nulu. Když to potom jakoby nastarutju, tím, že dám za jízdy trojku a ono to naskočí, tak to zas volnoběh drží. Zdá se mi tedy, že prostě neumí přepnout na čerpání paliva ve volnoběžném režimu po té, co jsem použil plyn. Nevíte, čím to může být? Může to být ta membrána LPG, nobo něco jiného? Kde se vlastně membrána nachází? Nechci to sám měnit, ale rád bych věděl, kde vůbec je.

Diky za případnou reakci. Jezdit se s tím dá, ale je to nepříjemný.

25.7.08, 19:24
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: LPG BMM nepřepíná z otáček při záběru do volnoběhu-chcíp
Bouney píše:
Čau lidi,

mám Favorita 93 s BMM, LPG system myslim LOVATO. LPG nejaký čas nejelo a teď, když jsem našel vypadenej drátek k zemi u jakési pumpicky nebo co to je, tak teď to normálně krásně chytne na LPG, volnoběh drží tak těch 850 ot/min, fpohodě se rozjedu, ale když z otáček, i nízkých, vyřadím, či sešlápnu spojku, otáčky klesnou dost rychle až na nulu. Když to potom jakoby nastarutju, tím, že dám za jízdy trojku a ono to naskočí, tak to zas volnoběh drží. Zdá se mi tedy, že prostě neumí přepnout na čerpání paliva ve volnoběžném režimu po té, co jsem použil plyn. Nevíte, čím to může být? Může to být ta membrána LPG, nobo něco jiného? Kde se vlastně membrána nachází? Nechci to sám měnit, ale rád bych věděl, kde vůbec je.

Diky za případnou reakci. Jezdit se s tím dá, ale je to nepříjemný.

nejlepší bude, když to odvezeš do LPG servisu a necháš si seřídit plyn...nech si teda vyměnit membrány, filtr a ať ti to celý prolezou...prostě ať ti udělaj revizi...

25.7.08, 21:28
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]