|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
předstih pro vačku 280/270
Autor |
Zpráva |
pecen
|
předstih pro vačku 280/270
Pánové,
kdo poradí, mám ve 130tce mot. 1350cm3 favo., ostrá vačka, odlehčeno, volnoběh 1250 ot/ min, potřebuju vědět kolik stupňů mám dát předzápal, nemáte někodo někde křivky regulace v závislosti na otáčkách, na 120tky to bylo v andrtovy, na fava sem to nikde nenašel, možná by to ale asi chtělo dát jinej, pokud je ten motor upravenej.
diky za všechy příspěvky
|
2.8.08, 17:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
nejlepší bude podle mě zkoušet, přidat, projet, přidat projet... najdeš nejlepší nastavení
|
2.8.08, 18:40 |
|
|
pecen
|
Vít píše: nejlepší bude podle mě zkoušet, přidat, projet, přidat projet... najdeš nejlepší nastavení
nj toho sem se bál, asi to tak stejně dopadne, ale chtěl bych stejně někde tu křivku splašit, máte někdo zkušenosti s upravenýma motorama?
kam dáváte fotky, abych se taky pochlubil s mojí prací ?????
|
2.8.08, 18:44 |
|
|
škodař
|
pecen píše: Vít píše: nejlepší bude podle mě zkoušet, přidat, projet, přidat projet... najdeš nejlepší nastavení nj toho sem se bál, asi to tak stejně dopadne, ale chtěl bych stejně někde tu křivku splašit, máte někdo zkušenosti s upravenýma motorama? kam dáváte fotky, abych se taky pochlubil s mojí prací ????? do garáže
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
2.8.08, 19:13 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
škodař píše: pecen píše: Vít píše: nejlepší bude podle mě zkoušet, přidat, projet, přidat projet... najdeš nejlepší nastavení nj toho sem se bál, asi to tak stejně dopadne, ale chtěl bych stejně někde tu křivku splašit, máte někdo zkušenosti s upravenýma motorama? kam dáváte fotky, abych se taky pochlubil s mojí prací ????? do garáže
sekce garáž, tam si prohlídni něco, je tam i nějakej návod, a obrázky nahrávej na nějakej server, např. imageshack.us, imgup.eu, dáš na ně odkazy , vybírej náhled pro fóra , nebo to vyzukoušej a uvidíš, kdyby ti něco nešlo, napiš
|
2.8.08, 20:15 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|