|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Dlouhá jízda - líný motor
Autor |
Zpráva |
Kikan
|
Dlouhá jízda - líný motor
Pánové potřebuji další radu. Čím to je, že když jedu nějakou delší trať (cca 80 Km), tak motor je líný, skoru vůbec neakceleruje a volnoběh mi kolísá - někdy to skoro chcípne. Ale když jedu kratší tratě (cca 20 Km), tak se nic neděje. Ještě jedna věc je u BMM normální že kdyš sešlapávám plyn pomalu, tak auto normálně zrychluje. Když ale plyn sešlápnu prudce, tak se motor jakoby dusí a když trochu povolím, tak se chytne.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
8.7.06, 21:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: Dlouhá jízda - líný motor
Kikan píše: Pánové potřebuji další radu. Čím to je, že když jedu nějakou delší trať (cca 80 Km), tak motor je líný, skoru vůbec neakceleruje a volnoběh mi kolísá - někdy to skoro chcípne. Ale když jedu kratší tratě (cca 20 Km), tak se nic neděje. Ještě jedna věc je u BMM normální že kdyš sešlapávám plyn pomalu, tak auto normálně zrychluje. Když ale plyn sešlápnu prudce, tak se motor jakoby dusí a když trochu povolím, tak se chytne.
Odhadl bych to na moc bohatou smes a to ze dvou duvodu: bud si ridici jednotka mysli, ze je motor stale studeny, nebo keca lambda sonda. V zasade by to asi chtelo kontrolu zapalovani vc. kabelu a svicek a zkusit lambdu.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
10.7.06, 09:15 |
|
|
Kikan
|
Kdybych s tím zajel do servisu, tak do diagnostika ukáže né? Ptám se proto abych tam nejel zbytečně.
|
10.7.06, 14:11 |
|
|
mrpichanda
|
re
chod na diagnostiku bude to lamda alebo ridici jednotka
|
10.7.06, 16:03 |
|
|
pepa
|
Na tu diagnostiku zajdi,ale otázka je jestli něco odhalí (wag).ŘJ toasi nebude a lambda taky asi ne.Měl jsem lambdu v háji a auto jezdilo normálně, možná trochu větší spotřeba.Co tam máš za svíčky,jestli se nepřehřívají.Nemáš ucpanej kat nebo některý díl výfuku?
_________________ Felicia 1,6MPI/2000/bílá
|
10.7.06, 16:21 |
|
|
Kikan
|
Na řídící jednotku to taky nevidím. Svíčky tam mám Brisk. Kdyby byl ucpaný výfuk, tak to jede blbě pořád né? V každém případě se budu snažit zajet na tu diagnostiku a uvidím.
|
10.7.06, 17:25 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|