|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
fert.j
|
vymena motoru
da se vymenit motor z fava za motor z fabile?pasuje cerpadlo prsa s rozvodama a hlave?, sani vyfuk a prevodovka?
|
18.8.08, 19:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: vymena motoru
fert.j píše: da se vymenit motor z fava za motor z fabile?pasuje cerpadlo prsa s rozvodama a hlave?, sani vyfuk a prevodovka?
tak to jsem taky zvědav motor určitě a řazení jsem měl několikrát na očích a nevím sám miloš
|
18.8.08, 20:11 |
|
|
Kristensen
|
No tak trošku to ujasni, buď celej motor nebo jen vnitřnosti, ty se ptáš na motor a pak píšeš o čerpadle, prsou, rozvodech hlavě, no kdo se pak má vyznat v tom co vlastně chceš?????
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
18.8.08, 20:17 |
|
|
fert.j
|
Kristensen píše: No tak trošku to ujasni, buď celej motor nebo jen vnitřnosti, ty se ptáš na motor a pak píšeš o čerpadle, prsou, rozvodech hlavě, no kdo se pak má vyznat v tom co vlastně chceš?????
no tak jinak dá se přestrojit vačka, rozvody ,rozdelovac, cání , výfuk, přestrojit na fabii a pasuje pak favoritacká převodovka?
|
18.8.08, 20:29 |
|
|
Kristensen
|
No takže chceš prostě vzít blok Fabia s klikou ojnicema a pístama a dát do něj: vačku, rozvod, sací a výfukové potrubí a prsa s rozdělovačem z Fáva, no tak to je zajmavá otázka. Jak to plánuješ s TK??? Nebylo by lepší udělat už vyzkoušené? (vnitřnosti z fobie do bloku z fáva?)
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
18.8.08, 20:35 |
|
|
fert.j
|
Kristensen píše: No takže chceš prostě vzít blok Fabia s klikou ojnicema a pístama a dát do něj: vačku, rozvod, sací a výfukové potrubí a prsa s rozdělovačem z Fáva, no tak to je zajmavá otázka. Jak to plánuješ s TK??? Nebylo by lepší udělat už vyzkoušené? (vnitřnosti z fobie do bloku z fáva?)
no ja mam problem protoze mam zatrzeny srouby v bloku co drzej hlavu ale to ted nereste jde to???
|
18.8.08, 21:13 |
|
|
škodař
|
fert.j píše: Kristensen píše: No takže chceš prostě vzít blok Fabia s klikou ojnicema a pístama a dát do něj: vačku, rozvod, sací a výfukové potrubí a prsa s rozdělovačem z Fáva, no tak to je zajmavá otázka. Jak to plánuješ s TK??? Nebylo by lepší udělat už vyzkoušené? (vnitřnosti z fobie do bloku z fáva?) no ja mam problem protoze mam zatrzeny srouby v bloku co drzej hlavu ale to ted nereste jde to??? vačku favoriŤáskou tam nedáš má jiný uložení víc ti neřeknu protože nevím
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
19.8.08, 08:19 |
|
|
Dawid130
|
Nejde to.
|
19.8.08, 11:00 |
|
|
škodař
|
Dawid130 píše: Nejde to. všechn jde
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
19.8.08, 11:01 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Staci svarecka a rusky klic
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
19.8.08, 11:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|