Nelegalna vymena motora je na slovensku legalna
Hlasim sa znova po par dnoch. Idem Vam sdelit velmi zaujimavu informaciu o zakonoch na Slovensku a prezradit Vam ake su spravodlive. Takze na kontrole oreginality posudzuju ci suhlasia udaje zapisane v technickaku s udajmi ktore su na aute a ci neboli pozmenovane. Ked niejaky uradnik urobí chybu a namiesto motora s oznacenim 136M napise do technicaku 136B je to pre nich svete a ,,nejaky,, a nezaujima ich ziadny papier od importera pre SK Skoda Auto ze danne vozidlo bolo vyrobené a schvalené s motorom 136M.
Tak zoberme si to cele z druhej strany vymenim celý blok motora aby sedel s technickym preukazom potom mi vraj bez problemov daju papier ze vozidlo je sposobile. Tímto som neporusil ziadny zakon udaje v technickom preukaze sa zhoduju so skutocnym motorom vo vozidle.
Na strane druhej auto by malo byt sposobile na pozemnych kumunikaciach len s typovym motorom urcenym od vyrobcu ale to ako sa zda nikoho nezaujima co udava vyrobca pre svoje vozidla. Hlavne je to co vam napise uradnik do technickeho preukazu.
Tak si pojdem za nejakym uradnickom dat prerobit moju felicu 1.9TDI s 81kw motorom.
a vozit sa za 4 litre nafty