Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 12:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 vymena motora MPI za BMM 
Autor Zpráva

Příspěvek vymena motora MPI za BMM
Je potrebne nieco prerabat ked chcem vymenit motor u felicii mpi za bmm? Nesedi mi papierovo typ motora, Alebo existuje ine riesenie? Skusal som odbor dopravy o udelenie vynimky no velmi mi nepomohli. V skodove to vraj tiez nerobia tak mi bola poskytnuta informacia cez telefon.

24.8.08, 20:25
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: vymena motora MPI za BMM
durk píše:
Je potrebne nieco prerabat ked chcem vymenit motor u felicii mpi za bmm? Nesedi mi papierovo typ motora, Alebo existuje ine riesenie? Skusal som odbor dopravy o udelenie vynimky no velmi mi nepomohli. V skodove to vraj tiez nerobia tak mi bola poskytnuta informacia cez telefon.

víc tu čti, ty jsi přece nevyměnil motor MPi za BMM ty jsi vyměnil jen blok motoru a ten je záměnný, tak si zajedeš do škodovky že jsi měnil jen blok a ne motor a oni ti dají ten papír co popožene úřednickou krávu, nebo benga na slovensku :D miloš

24.8.08, 20:32

Příspěvek vymena motora MPI za BMM
Ja som prave kupil auto z dovozu slovinsko na bloku motora mam 136M a v papieroch 136B a nechcu mi spravit kontrolu oreginality a na urade tiez spekuluju. Ako to najjednoduchsie obyjst?? Telefonicky som to konzultoval so importerom Skoda Auto pre Slovensko tam mi bolo povedane ze neni mozne udelit vynimku. Mozno skusit este mladu boleslav.

24.8.08, 20:47
Profil ICQ

durk píše:
Ja som prave kupil auto z dovozu slovinsko na bloku motora mam 136M a v papieroch 136B a nechcu mi spravit kontrolu oreginality a na urade tiez spekuluju. Ako to najjednoduchsie obyjst?? Telefonicky som to konzultoval so importerom Skoda Auto pre Slovensko tam mi bolo povedane ze neni mozne udelit vynimku. Mozno skusit este mladu boleslav.

Jeden blok 136B sa mi vala v stodole. Preskladanie je robota tak na den.

24.8.08, 22:18
Mistr mechanik

durk píše:

nevím kde bydlíš ale tady třeba ve škodovce v hodoníně ti za tři kila vystaví papír, žes měníl blok a že nainstalovaný motor má obdobné vlastnosti jak motor co tam je podle papírů a tak, já už to dělal motor neměl nic ani typ, pokud stím jdeš na svět jen tak posuzují to jako zásah do konstrukce motoru miloš

25.8.08, 07:07

slovacek.milos píše:
durk píše:

nevím kde bydlíš ale tady třeba ve škodovce v hodoníně ti za tři kila vystaví papír, žes měníl blok a že nainstalovaný motor má obdobné vlastnosti jak motor co tam je podle papírů a tak, já už to dělal motor neměl nic ani typ, pokud stím jdeš na svět jen tak posuzují to jako zásah do konstrukce motoru miloš

lenze kontrola originality je taka perfis chujovina, pri ktorej ti taky papier nepomoze. tam sa kontroluje originalita informacnych znakov a sulad s papiermi nejakou super rontgenovou technologiou (aj tak im tamad preslo auto zvarene z troch inych) a vyhodia ti tam kazdy rozdiel. ak sa sekne nejaky uradnik pri zapisovani do papierov, tak je problem na svete.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

25.8.08, 10:51
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek MPI za BMM
Dnes som dostal email od SKODA importera pre slovensku republiku ze auto bolo vyrobené s motorom 136M presne takym aky tam je takze cakam este oficialnym papierom zo skodovky a idem opet na oreginalitu. Sam som zvedavy co mi na to povedia ale podla mna nemaju kam cuvnut ked auto bolo vyrobene s motorom 136M.
Pre zaujimavost dam vediet ako som pochodil ak by mal niekto podobny problem.
Dakujem za vsetky rady a napady.
S pozdravom milos

25.8.08, 13:29
Profil ICQ

Příspěvek Nelegalna vymena motora je na slovensku legalna
Hlasim sa znova po par dnoch. Idem Vam sdelit velmi zaujimavu informaciu o zakonoch na Slovensku a prezradit Vam ake su spravodlive. Takze na kontrole oreginality posudzuju ci suhlasia udaje zapisane v technickaku s udajmi ktore su na aute a ci neboli pozmenovane. Ked niejaky uradnik urobí chybu a namiesto motora s oznacenim 136M napise do technicaku 136B je to pre nich svete a ,,nejaky,, a nezaujima ich ziadny papier od importera pre SK Skoda Auto ze danne vozidlo bolo vyrobené a schvalené s motorom 136M.
Tak zoberme si to cele z druhej strany vymenim celý blok motora aby sedel s technickym preukazom potom mi vraj bez problemov daju papier ze vozidlo je sposobile. Tímto som neporusil ziadny zakon udaje v technickom preukaze sa zhoduju so skutocnym motorom vo vozidle.
Na strane druhej auto by malo byt sposobile na pozemnych kumunikaciach len s typovym motorom urcenym od vyrobcu ale to ako sa zda nikoho nezaujima co udava vyrobca pre svoje vozidla. Hlavne je to co vam napise uradnik do technickeho preukazu.
Tak si pojdem za nejakym uradnickom dat prerobit moju felicu 1.9TDI s 81kw motorom. :lol: a vozit sa za 4 litre nafty :D

28.8.08, 14:32
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]