|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Elektronicky spínač Favorit
Autor |
Zpráva |
choustnik
|
Elektronicky spínač Favorit
Zdravim,
chtěl bych se zeptat.Auto (škoda favorit 135 - karburátor) se mi při jízdě v dešti začne dusit. Již jsem vypátral že je to pravděpodobně Elektronickým spínačem. Zjistil jsem že cena se pohybuje něco malo přes 300,- ,ale bylo mi řečeno že si to sám nevyměním, protože se tam musí přeletovat nějake drátky, snad v rozdělovači, nevíte ?? Dík
|
30.8.08, 14:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Zkontroluj izolaci a konektory na ETZ.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
30.8.08, 14:51 |
|
|
fatal
rejpal
|
Víčko rozdělovače máš čisté, suché, neprasknuté a dobře připevněné?
|
30.8.08, 14:58 |
|
|
choustnik
|
fatal píše: Víčko rozdělovače máš čisté, suché, neprasknuté a dobře připevněné?
jo to je v cajku
|
30.8.08, 16:34 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
tak to vidim tiez na ETZ, niekomu nechce auto po dazdi vobec nastartovat (tiez ETZ)
najprv konektory, potom cely prerusovac
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
30.8.08, 16:59 |
|
|
michalkatka
|
ak máš prehnitý nosník blatníka tak voda s kolesa tadiaľ cáka dovnútra motorového priestoru rovno na ETZ (to je ten elektronický spínač).
ďalej to môže spôsobovať to že nemáš pod motorom tie krycie plechy, aj ten pri remenici kľukovky a voda sa tak ľahšie dostane k ETZ.
ešte môžeš mať vanú cievku v rozdeľovači ktorá pri väčšej vlhkosti vykazuje iné hodnoty ako má, najlepšie kúpiť novú aj preventívne mať dobrú zo sebou...
takže voda a vlhkosť...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
30.8.08, 17:00 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|