Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 13:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 kolisji otacky volnobehu u skody oktamia 
Autor Zpráva

Příspěvek kolisji otacky volnobehu u skody oktamia
kluci skuste mi poradit.Synove auto ma Problem.Po vymene ventilu v servisu,chteli vybabrat kluka,kolisal mu volnobeh-mezi 600-800 ot.prehodili mu hadicku z pridavneho sani volnobehu,misto z klapky na sani,tak z klapy na slepou diru k posilovaci brzd.Potom po nem chteli 300 kc na nejak tesneni.Jak jsem to premenil,vozidlo obzivlo,jako za stara,ale otacky stale kolisaji,ale uz mezi1000-1100ot.Potreboval bych to snizit asi na 750 ot a tak aby mi to nekolisalo.Nyni mu jeste tece voda z tesneni vodniho cerpadla.Musim vymenit.Pytky je mozne ,ze to dela ta porucha,nebo poradte co by to mohlo byt.Jo jeste mu prestal jit ventilator na chladici,i kdyz jsem vymenil pojistku c.25.Jeste tech.udaje:skoda oktavia-limuzina,R.V.98,1,6ka110KW.Dal uz nevim.Kdo se s timto problemem uz setkal,at poradi.At pred synem nevypadam jako nejaky osel.Predem dik

14.9.08, 21:12
Pspvek Reklama

Příspěvek 
1.6 a 110Kw to je nejaky divny...ja osobne bych udelal diagnostiku co z toho vypadne...a pak se uvidi

14.9.08, 21:28
Profil ICQ

Příspěvek 
jj. je to dovoz z nemecka,tak je nejak spec.upraveny.Musim na tu diagnostiku?Nebo to bude nejaka blbost.

15.9.08, 06:42
Mistr mechanik

Příspěvek 
amidamaru píše:
jj. je to dovoz z nemecka,tak je nejak spec.upraveny.Musim na tu diagnostiku?Nebo to bude nejaka blbost.

asi to bude nějaká blbost 1.6 110 kW není, třeba 1.8 už jo a to je podstatné,

jestli ti to jede na váhu vzduchu, nebo na klapku která se dá vyčistit, a taky diagnoistika jestli má klapka velký úhel je zadrbaná, anebo váha malý signál tak je to třeba i hadičkou, musíš vědět code motor třeba AKL nebo AGN,

sám vidíš co je na motoru za hnůj a něco odhalit není jen tak miloš

15.9.08, 07:02

Příspěvek 
podle velkeho technicaku je 101-cka.Omlouvam se po zjisteni je typ motoru AKL.

15.9.08, 19:32

Příspěvek 
tak me vypadlo podle autodat AKL...1.6 74Kw...teda 100koni...tak to mas mozna v konich a jak pise milos...nechto nekde precist co tam je za zavady...vymazat...co tam pripadne naskace zpatky....zkouknout aktualni hodnoty z jednotky....bez toho se nehnes....

15.9.08, 19:52
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]