|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
uftuk
|
FELICIA 1,9D NA 1,9TDI
MATE NEKDO ZKUŠENOST S NAMONTOVANÍM TURBA NA FELICII 1,9D.A CO TECHNICKA VADI TO
|
3.1.09, 15:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MATTESS
|
Re: FELICIA 1,9D NA 1,9TDI
uftuk píše: A CO TECHNICKA VADI TO
co myslíš? Zásah do konstrukce vozidla, tak je to jasné, ne? Asi by přišlo levněji si koupit auto už s TDi
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
3.1.09, 16:03 |
|
|
Drak
|
Moc peněz, ze základu ti zbude jen motor, musíš dát jiný vstřiky, čerpadlo a vyřešit mazání turba, pajšl je jinak stejnej, ale problémy budeš mít s elektrikou, klasika 1,9TD má vše řešeno "analogově", kdežto filda má řízený průběh vstřiku, něco mezi klasickou rotačkou a TDičkem. Možná se tam nevejde ani fyzicky, mezi motorem a přepážkou toho místa moc není.
Na technické ti samozřejmě ukážou vrata.
To už si radši kup golfa, rozměrama a vlastnostma je na stejným základu jako filda a koupíš ho za stejnou cenu.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
3.1.09, 17:24 |
|
|
Tunningkiller
|
Na motor turbo jde,, úplně jednoduše Smile z motoru z 2 golfa zebereš turbo aj se svodama a vuchneš ho tam sedí to naprosto bez problémů, má to tadyk jeden můj kámoš co mi stříká auta, musíš na ten tlak naladit čerpadlo, pak pohoda,todlenc se řeší na diesel power fóru dostanou z toho motoru nemožný:) čučel sem, ten borec co to má u nás tam má i jiné čerpadlo a vstřikovače , záleží jak daleko stím chceš jít, ale jen malej tlak turba stoho motoru dělá svižníka:)problém budeš mít asi se sehnáním dobrého turba,,,, s motorem bez turba jsem jel je to hold diesel KADLA KADLA:) asi hnedkaj někdo vystartuje že s turbem ti brzo umře motor ale podle mně když to nebudeš moc přefukovat tak pohoda
_________________ Rapid 1987 V8 4,2
|
3.1.09, 19:59 |
|
|
Tunningkiller
|
_________________ Rapid 1987 V8 4,2
|
3.1.09, 20:08 |
|
|
Ondras83
|
prostitutka ...že by mě začali zajímat dehty?....
mit prachy, tak mám dost plánů s fotrovou oktou
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
3.1.09, 20:59 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|