Autor |
Zpráva |
rominxxx
|
Octavia 1.9 TDI
mam golfa z motorem o octavie TDI 1.9 66kw ciplu na 87kw, auto jede jak ma, akorat motor nema zvuk jak octavka,ale jak dodavka, nejde vubec slyset turbo..(sani, pisknuti, ), neni to tim, ze tam jsou jine svody a vyfuk ???? nebo neslo by s tim neco udelat ??
|
1.2.09, 02:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
A tlačí ti vůbec turbo? Motor je stejnej jako na TDi golfu, tam žádnej problém nebude.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
1.2.09, 08:59 |
|
|
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.2.09, 10:57 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a co to je jede jak dodávka jako netáhne? miloš
|
1.2.09, 11:21 |
|
|
rominxxx
|
to ma zvuk jak dodavka, to turbo nejde vubec slyset, ale kdyz jsem byl na testech na VAG, a ruznych podtlaku tak vsechno funguje jak ma, akorat to turbo neni slyset, auto jinak tahne a jede jak ma jet....
|
1.2.09, 14:14 |
|
|
Ondras83
|
rominxxx píše: to ma zvuk jak dodavka, to turbo nejde vubec slyset, ale kdyz jsem byl na testech na VAG, a ruznych podtlaku tak vsechno funguje jak ma, akorat to turbo neni slyset, auto jinak tahne a jede jak ma jet....
to ti fakt jde jen o ten zvuk???...hoši chrochtávka a ještě aby pískala......
a cos už zkoušel?? ...hoď tam od vlnovce jen trubku a to ti musí stačit....
edit2: jestli chceš, můžu ti sehnat zadřený turbo...když ho rozhejbeš, tak ti pak bude pískat, že se z toho posereš
|
1.2.09, 14:22 |
|
|
rominxxx
|
no mne o to nejde ja su rad ze to jede a nemusim do teho vrtat, ale ten co to chce ode mne koupit tomu to vadi, ze to nepiska nebo nesyci nebo co to ma vsechno delat
|
1.2.09, 16:12 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
rominxxx píše: no mne o to nejde ja su rad ze to jede a nemusim do teho vrtat, ale ten co to chce ode mne koupit tomu to vadi, ze to nepiska nebo nesyci nebo co to ma vsechno delat
to bude asi blbl ten kupec a někoho přesvědčovat je těžké, to turbo moc slyšet není to bych řekl že u benálu 1.8 T je slyšet daleko víc, a jak píše ondras když je díra ve vlnovci to píska jak kyrovec miloš
|
1.2.09, 16:17 |
|
|
Ondras83
|
|
1.2.09, 16:43 |
|
|
rominxxx
|
prece nebudu kvuli pisteni delat diru do vlnovce, abych se pak udusil, kdyz pustim topeni
|
1.2.09, 16:52 |
|
|
Drak
|
šak aŤ se udusí ten kupec, když chce píšťalu.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
1.2.09, 17:31 |
|
|
Ondras83
|
|
1.2.09, 20:21 |
|
|
rominxxx
|
to by mohlo byt zajimavy
|
1.2.09, 22:24 |
|
|
Ondras83
|
|
2.2.09, 19:03 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.2.09, 10:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|