Autor |
Zpráva |
fert.j
|
kit sání
co si myslite o tomto kitu sani je to k necemu?
ilustracni foto
jen vecne nazory
|
29.10.08, 15:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Pokud ho odvedeš kousek dál a odstíníš tak supr, saje to studenej vzduch, jde ho tam víc, a filtr jen propereš, nekupuješ novej. ALE v zimě to bude pořád sát studený vzduch a to je v zimě hlavně při startu a při zahřívání motoru docela nežádoucí. A hlavně na sériovém motoru je to více méně k ničemu.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
29.10.08, 15:34 |
|
|
fert.j
|
Carlos píše: Pokud ho odvedeš kousek dál a odstíníš tak supr, saje to studenej vzduch, jde ho tam víc, a filtr jen propereš, nekupuješ novej. ALE v zimě to bude pořád sát studený vzduch a to je v zimě hlavně při startu a při zahřívání motoru docela nežádoucí. A hlavně na sériovém motoru je to více méně k ničemu.
tak to ja mam motor 95 hp
|
29.10.08, 16:00 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
fert.j píše: tak to ja mam motor 95 hp
Tak to by pak k něčemu bylo, ale jak řikám v zimě to je blbý no.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
29.10.08, 16:04 |
|
|
fert.j
|
Carlos píše: fert.j píše: tak to ja mam motor 95 hp Tak to by pak k něčemu bylo, ale jak řikám v zimě to je blbý no.
jasne tak to nevadi... a netusus kde se to da sehnat jen bez filtru protoze ten mam
|
29.10.08, 16:13 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
fert.j píše: jasne tak to nevadi... a netusus kde se to da sehnat jen bez filtru protoze ten mam
Tak to nevim, ale tenhle kit mi nepřijde ideální, ten filtr je jaksi moc nad motorem, chtělo by to nastavit a dovést někam za světlo nebo tak, prostě kam nedosáhne teplo od motoru, a pak ho od motoru odstínit.
|
29.10.08, 16:19 |
|
|
fert.j
|
Carlos píše: fert.j píše: jasne tak to nevadi... a netusus kde se to da sehnat jen bez filtru protoze ten mam Tak to nevim, ale tenhle kit mi nepřijde ideální, ten filtr je jaksi moc nad motorem, chtělo by to nastavit a dovést někam za světlo nebo tak, prostě kam nedosáhne teplo od motoru, a pak ho od motoru odstínit.
no jo ale problem je v tom ze to sani musi bejt dlouhy dvounasobek delky (saci ventil- vrsek karburatoru)
|
29.10.08, 16:21 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
fert.j píše: no jo ale problem je v tom ze to sani musi bejt dlouhy dvounasobek delky (saci ventil- vrsek karburatoru)
Tak z mřížky někde v nárazníku vzduchotechnickou hadici, nějakou tlustší a tu přivést až před ten filtr, nebo tak tlustou že ten filtr se do ní i vejde.
|
29.10.08, 16:36 |
|
|
fert.j
|
Carlos píše: fert.j píše: no jo ale problem je v tom ze to sani musi bejt dlouhy dvounasobek delky (saci ventil- vrsek karburatoru) Tak z mřížky někde v nárazníku vzduchotechnickou hadici, nějakou tlustší a tu přivést až před ten filtr, nebo tak tlustou že ten filtr se do ní i vejde.
no jo ale kdyz ten foltr strcis do hadice tak potom nebude pri akceleraci dostatek vzduchu kolem filtru to je jedno ja to zkusim ale musim jeste enkde sehnat ten kus bez filtru
|
29.10.08, 16:38 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
fert.j píše: no jo ale kdyz ten foltr strcis do hadice tak potom nebude pri akceleraci dostatek vzduchu kolem filtru to je jedno ja to zkusim ale musim jeste enkde sehnat ten kus bez filtru
Tak jí zavést jen k tomu filtru.
|
29.10.08, 16:48 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
se to probíralo je to k ničemu a není pro denní používání, prostě pokud to tam chceš jakože odlišit se a pěkně vypadá si to tam dej,
já koupil dva roky v ústí takový stroj, sportovních úprav a kde co i ten filtr, tak jsem si říkal jak to maká a valí a časem jsem zjistil že je to zdechlina a moc to nejde miloš
|
29.10.08, 17:01 |
|
|
fert.j
|
slovacek.milos píše: se to probíralo je to k ničemu a není pro denní používání, prostě pokud to tam chceš jakože odlišit se a pěkně vypadá si to tam dej, já koupil dva roky v ústí takový stroj, sportovních úprav a kde co i ten filtr, tak jsem si říkal jak to maká a valí a časem jsem zjistil že je to zdechlina a moc to nejde miloš
me prave chlapik co mi stavel ten mortor rikal ze si to mam sehnat ze je to dobry k tomu co postavil. no ze to je zdechlina ten motor mohl bejt ustvanej al eto tady nebudem resit
|
29.10.08, 17:05 |
|
|
Gemini
|
fert.j píše: slovacek.milos píše: se to probíralo je to k ničemu a není pro denní používání, prostě pokud to tam chceš jakože odlišit se a pěkně vypadá si to tam dej, já koupil dva roky v ústí takový stroj, sportovních úprav a kde co i ten filtr, tak jsem si říkal jak to maká a valí a časem jsem zjistil že je to zdechlina a moc to nejde miloš me prave chlapik co mi stavel ten mortor rikal ze si to mam sehnat ze je to dobry k tomu co postavil. no ze to je zdechlina ten motor mohl bejt ustvanej al eto tady nebudem resit
mas to aj odmerane ? mas graf ?
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
29.10.08, 17:08 |
|
|
fert.j
|
Gemini píše: fert.j píše: slovacek.milos píše: se to probíralo je to k ničemu a není pro denní používání, prostě pokud to tam chceš jakože odlišit se a pěkně vypadá si to tam dej, já koupil dva roky v ústí takový stroj, sportovních úprav a kde co i ten filtr, tak jsem si říkal jak to maká a valí a časem jsem zjistil že je to zdechlina a moc to nejde miloš me prave chlapik co mi stavel ten mortor rikal ze si to mam sehnat ze je to dobry k tomu co postavil. no ze to je zdechlina ten motor mohl bejt ustvanej al eto tady nebudem resit mas to aj odmerane ? mas graf ?
jako ja jestli to mam zmereny na brzde?jo mam
|
29.10.08, 17:12 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
fert.j píše: jako ja jestli to mam zmereny na brzde?jo mam
A nemas graf? Ze by jsi treba oskenoval nebo vyfötil a ukazal? Jen pro zajimavost
|
29.10.08, 17:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|