|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Neustálý problém s volnoběhem u Fanouša
Autor |
Zpráva |
Martas
|
Neustálý problém s volnoběhem u Fanouša
Mam neustálý problém s volnoběhem na benzín u fandy a to pouze jen tehdy když prošlápnu plnej plyn na místě nebo když ho honím. Při normální jizdě je to v pohodě. Karbec jsem měl rozdělanej, vyčištěnej a pořád to zdechá. Jinak jezdí perfektně. Myslíte že už je po karbecu? Je to Lpgčko.
_________________ Felda 1.6 r.v. 99 stříbrnák
Fanda karbec, lpg r.v. 93 červenej na litákách
|
20.2.09, 16:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
octavia 1,6
|
vyměn karbec a bude klid stači koupit starši ale pozor at neni z auta na plyn tim plynem karbec zokxiduje a tim je po smrti a nevyčistiš to ničím
|
28.3.09, 14:10 |
|
|
Jiri
|
co ta membrana co je na boku..male vicko drzi na dvou sroubech...tam je to ok..neni praskla
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
28.3.09, 14:20 |
|
|
Martas
|
Jiri píše: co ta membrana co je na boku..male vicko drzi na dvou sroubech...tam je to ok..neni praskla
Není. Volnobeh jede normálně ale když prošlápnu plnej tak hned zdechne a pak to už při dalším nastartování nedrží. Musím to chvílku podržet v otáčkách a pak zase drží. Přestalo to jet po týdnu co jsem tam dal plyn.
_________________ Felda 1.6 r.v. 99 stříbrnák
Fanda karbec, lpg r.v. 93 červenej na litákách
|
29.3.09, 15:42 |
|
|
octavia 1,6
|
seštelovat kluci co montuji plyn vždycki nechaji chdou směs
|
29.3.09, 17:48 |
|