Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 11.11.24, 02:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 vyfuk na felicia 1.3 BMM 50KW 
Autor Zpráva

Příspěvek vyfuk na felicia 1.3 BMM 50KW
Dobry den,

zjistil jsem, ze me prohnil prvni dil vyfuku mezi lambdasondou a katalyzatorem (na prirube), je tam zatim mala dira, zajimalo by me jaky toto ma vliv na lambdaregulaci a od jakeho vyrobce byste tento predni dil vy koupili (s jakym vyrobcem mate dobre zkusenosti), ja osobne se rozhoduji mezi polmostrow, tyll a walker.

diky moc

16.2.09, 08:38
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: vyfuk na felicia 1.3 BMM 50KW
ire píše:
Dobry den,

zjistil jsem, ze me prohnil prvni dil vyfuku mezi lambdasondou a katalyzatorem (na prirube), je tam zatim mala dira, zajimalo by me jaky toto ma vliv na lambdaregulaci a od jakeho vyrobce byste tento predni dil vy koupili (s jakym vyrobcem mate dobre zkusenosti), ja osobne se rozhoduji mezi polmostrow, tyll a walker.

diky moc

Dirka je pod nebo nad lambdou??Pokud pod lambdou,tak by ji to nemělo ovlivnovat...Co se týče značky,tak záleží na tom,jak jsi bohatý :) Myslím,že ten 1 díl výfuku moc nehnije,když tak jej ještě natři vypalovací silikonovou stříbřenkou,výrazně prodloužíš životnost..
Ještě bych měl tip,jak prodloužit životnost hrnců ostatních dílů výfuku,a to navrtat zespodu na konec tlumiče 1-1,5 mm dírku...Kondenzovaná voda bude odtékat a výfuck nebude vyhnívat zevnitř..Bát se toho nemusíš,protoře origo výfuky to mají už z výroby..

16.2.09, 08:49

Příspěvek 
dira je pod lambdou na konci prvniho dilu, mohl bych poprosit o www odkaz na tuto barvu?

16.2.09, 09:10
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
hnije docela dost a novej stojí okolo dvou tisíc :sick: každopádně ted je na aukru za 300,-

16.2.09, 12:16
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
:arrow:

Naposledy upravil slovacek.milos dne 16.2.09, 18:31, celkově upraveno 1

16.2.09, 12:29
Mistr mechanik

Příspěvek 
já dávám tyll dřív karsit za ten díl jsem platil tak od 600 do 850 kč, pak musíš mít i šroubení s péry nové, a těsnění pod sběrné potrubí i grafitový kroužek,
nedávej tam bosal, poland, nebo made in europe , když si ho doma ubalíš z papíru vyjde to nastejno

jakou má díra vliv na činnost lambády zjistíš přes vag v měřených hodnotách někdy i takovou že lambáda neměří, nebo měří pořád chudou směs a žere to to jak kráva a někdy to maká normálka záleží na celkovém stavu a je to fakt individuální :D miloš

16.2.09, 12:32

Příspěvek 
Poradi me nekdo , kde ten predni dil od firmy Tyll v BRNE koupit?

16.2.09, 17:43

Příspěvek 
ire píše:

neseď u kompu a zkus obejít nejbližší prodejnu autodílů, všude to maj, jeslti to budeš nechávat někde dělat, voni si ho seženou... :wink:

16.2.09, 18:34
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
ire píše:

určitě ne v auto kelly tam mají bosal za dvojku já ho kupuji a automotobalada bzenec střední díl tam mám za pětikilo s mojí slevou miloš

16.2.09, 18:58

Příspěvek 
Já jsem před asi 14 dny opravoval přední díl výfuku. Byl prasklý ale hned u té příruby , která se šroubuje ke sběrnému potrubí. Tím pádem nad lambda sondou. Auto už špatně táhlo delší dobu, ale teď už výfuk dost p......l. Do kopce jsem to musel točit jak blázen a celkově to dělalo zmatek. Otáčky se kolikrát na volnoběh zasekávaly na asi 1500/min. Tak jsem ho provizorně zavařil a obrousil. Motor se krásně uklidnil, otáčky už se opravily. Koupil jsem už nový, ale ještě jsem ho nenamontoval. Mám ho zatím schovaný v garáži v praci, kde teď bydlím. Je to prý český, nevím značku. Ale kdo ví, dnes jsou v obchodech samí podvodníci. Stál asi kolem 800,- tak snad nekecali. Natřel jsem ho stříbřenkou, tak uvidím kolik vydrží. Ten starý jsem koupil původně jako český a až doma jsem si všiml že je tam napsáno Made in Poland. Vydržel asi 3 roky.

22.2.09, 10:31

Příspěvek 
Tak jsem koupil za 600 vyrobek od autonova vos (nebo tak nejak, presne si to nepamatuju) a maximalni spokojenost, pasuje bez problemu, verim ze vydrzi dlouho..... chovani auta se trochu zlepsilo.... treba se to casem dostane uplne do normalu. Na starym dile byla dira zvrchu na prirube ke katayzatoru (je to jeste opravitelne... ale asi to uz stejne dlouho nevydrzi).

3.3.09, 07:32
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]