Autor |
Zpráva |
venca.m
|
Těsnění pod hlavou
Ahoj, chcu se zeptat, i když ne na škodovku, asi před 3 lety dělal předchozí majitel go hlavy, a mě teď začal téct olej mezi hlavou a blokem, nic víc to nedělá, nemám vodu v oleji ani olej ve vodě... Myslíte že stačí vyměnit těsnění a bude to ok,nebo bude potřeba hlavu srovnat?
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
12.3.09, 19:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
srovnat by bylo lepší ale zkoukni rovinnost a jestli bude ok tak bych to neřešil
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.3.09, 19:37 |
|
|
ferrari
|
Myslím, že keď je hlava dole, už je hodné minimálne preveriť rovinnosť hlavy...ale vyzeralo by to tak, že by malo stačiť tesnenie...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
12.3.09, 19:37 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kup cinsky nerezovy pravitko v tescu za 30Kcs a zkoukni to.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
12.3.09, 20:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já bych dobře prozkoumal kde to teče a nějaká GO hlavy to může být i silikonová sříbřenka
možná jsem psal nedávno tekl olej pod hlavou citroen saxo v odborném servisu to prověřili a majiteli prodali těsnění pod hlavu cena za opravu byla totiž vesmírná a tak dorazil ke mně
olej fakt viditelně tekl z hlavy na blok, skutečnost ale byla taková že tekl u klikovky na řemen, nahoře ho altík nasával a jak ho vyfoukl na tepelnou stěnu, ta ho srovnala přesně na hlavu a vypadalo to jakoby to teklo z hlavy
no někdo je asi na hlavu ale já měnil gufero miloš
|
12.3.09, 21:14 |
|
|
Jarda S.
|
mě tečící gufero dělá flek na kapotě
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.3.09, 21:19 |
|
|
venca.m
|
slovacek.milos píše: já bych dobře prozkoumal kde to teče a nějaká GO hlavy to může být i silikonová sříbřenka možná jsem psal nedávno tekl olej pod hlavou citroen saxo v odborném servisu to prověřili a majiteli prodali těsnění pod hlavu cena za opravu byla totiž vesmírná a tak dorazil ke mně olej fakt viditelně tekl z hlavy na blok, skutečnost ale byla taková že tekl u klikovky na řemen, nahoře ho altík nasával a jak ho vyfoukl na tepelnou stěnu, ta ho srovnala přesně na hlavu a vypadalo to jakoby to teklo z hlavy no někdo je asi na hlavu ale já měnil gufero miloš
S tou GO hlavy doufam že byla důkladnější Jinak já jsem si docela jistý že to teče tama,na bokách je sucho,jen uprostřed, celé sem to utřel,nastartoval a za pár min už sem viděl jak to z tama stéká... Jinak díky za rady, ještě se zeptám dá se věřit značce Victor Reinz? Neznám ju a nechtěl bych to za rok nebo dva měnit znova...
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
12.3.09, 22:38 |
|
|
Jarda S.
|
já bych dával temac je ověřený a nenecháš tam balík
|
13.3.09, 07:54 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: já bych dával temac je ověřený a nenecháš tam balík
přesně viktor patří mezi nejlepší ale stojí 600 a temac 140, a že ten olej teče to prostě není něco v pořádku velké přesahy nebo bylo něco ojebáno miloš
|
13.3.09, 08:25 |
|
|
NOVON
|
VENCA.M: Teče to mezi hlavou a blokem nebo hlavou a váčkovou skříní anebo váčkovou skříní a horním krytem?
8-mi ventily OHC od opla to mají uspořádány trošku jinak..i motor C16NZ,který máš nejspíš ty..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
13.3.09, 15:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|