|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Mick
|
Žere moc!!!
žere mi nějak moc Fávo.
Mám Favorita 135 LS r.v.90 a sežralo mi to 17l/100km , už si fakt nevím rady, prosím poraďte mi.Moc díky za odpovědi.
jo taky mám ještě jeden problém, vím že to se nepatří, ale chtěl jsem to dát k jednomu: ukazatel stavu paliva mi ukazuje při zapnutí elektriky plnou nádrž, mám v tom novej plovák, ale pořád to ukazuje stejně, nevěděl by jste někdo? Díky moc předem za odpovědi.
|
20.8.06, 01:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
vopaje
|
Co se týče krmení,tak to nemůžu sloužit,ale budík paliva,že ukazuje plnou má pravděpodobně za následek kostra.Zkontroluj ji jak u nádrže,tak v konektorové spojce /někde vzadu po levé straně,desetipolová,společná se zadníma světlama/. čus
|
20.8.06, 09:35 |
|
|
Mick
|
jo díky, u tý nádrže jsem ošmirgroval ten kontakt a i ten prostor na plechu, tak se kouknu ještě na tu spojku, díky moc.
|
20.8.06, 10:41 |
|
|
Thales
|
Re: Žere moc!!!
Mick píše: žere mi nějak moc Fávo. Mám Favorita 135 LS r.v.90 a sežralo mi to 17l/100km , už si fakt nevím rady, prosím poraďte mi.Moc díky za odpovědi. jo taky mám ještě jeden problém, vím že to se nepatří, ale chtěl jsem to dát k jednomu: ukazatel stavu paliva mi ukazuje při zapnutí elektriky plnou nádrž, mám v tom novej plovák, ale pořád to ukazuje stejně, nevěděl by jste někdo? Díky moc předem za odpovědi.
Možná by to mohla být membrána sytiče, je to takový malý bazmek v levo (po směru jízdy) na karbecu (je to přišroubované dvěma šroubkama).
|
20.8.06, 10:49 |
|
|
Mick
|
Thales píše: Mick píše: žere mi nějak moc Fávo. Mám Favorita 135 LS r.v.90 a sežralo mi to 17l/100km , už si fakt nevím rady, prosím poraďte mi.Moc díky za odpovědi. jo taky mám ještě jeden problém, vím že to se nepatří, ale chtěl jsem to dát k jednomu: ukazatel stavu paliva mi ukazuje při zapnutí elektriky plnou nádrž, mám v tom novej plovák, ale pořád to ukazuje stejně, nevěděl by jste někdo? Díky moc předem za odpovědi. Možná by to mohla být membrána sytiče, je to takový malý bazmek v levo (po směru jízdy) na karbecu (je to přišroubované dvěma šroubkama).
jj vím co je membrána, zkusím se kouknout jestli těsní těsnění a nebo jestli není prasklá uvnitř.
|
20.8.06, 12:44 |
|
|
Mick
|
vopaje píše: Co se týče krmení,tak to nemůžu sloužit,ale budík paliva,že ukazuje plnou má pravděpodobně za následek kostra.Zkontroluj ji jak u nádrže,tak v konektorové spojce /někde vzadu po levé straně,desetipolová,společná se zadníma světlama/. čus
jo díky za info, ve vidlici byl napůl vypadlej jeden kontakt a zrovna modrej, díky moc
|
20.8.06, 12:46 |
|
|
vopaje
|
Kdo hledá,ten najde.A kdo neví ten se zeptá.
Nemáš zač a čus
|
20.8.06, 12:52 |
|
|
elegant
|
Ja som mal spotrebu cca 20.5 L / 100 km, keď som tam dal zlý druh sviečok. Nie všetko z Tesca je dobré dať do auta...
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
5.9.06, 07:26 |
|
|
ferrari
|
elegant píše: Ja som mal spotrebu cca 20.5 L / 100 km, keď som tam dal zlý druh sviečok. Nie všetko z Tesca je dobré dať do auta...
A čo to bolo za sviečky? pouč nás, nech sa vyhneme tej značke...
Btw, ja jedine Brisk...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
5.9.06, 10:29 |
|
|
elegant
|
Boli to brisk, ale dal som tam 14 a mali tam isť 15. Nechápem, ako to môže robiť taký rozdiel...
(14 a 15 je označenie)
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
6.9.06, 07:10 |
|
|
Drak
|
Mick píše: žere mi nějak moc Fávo. Mám Favorita 135 LS r.v.90 a sežralo mi to 17l/100km , už si fakt nevím rady, prosím poraďte mi.Moc díky za odpovědi. jo taky mám ještě jeden problém, vím že to se nepatří, ale chtěl jsem to dát k jednomu: ukazatel stavu paliva mi ukazuje při zapnutí elektriky plnou nádrž, mám v tom novej plovák, ale pořád to ukazuje stejně, nevěděl by jste někdo? Díky moc předem za odpovědi.
Tam musíš mít někde ďuru jak vrata, zkoušels natlakovat trubky, jestli to někde neprolíná?? A co olej, nepřibývá? Jestli jo, tak ti pukla membrána od AC pumpy, a de ti to do oleja.
|
7.9.06, 06:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
membrána v podávacím čerpadle, přibývá olej, membrána obohacovače na karburátoru, malý oválek na dva šroubky, když praskne tak benzin teče přímo z plovákové komory do sání motor si dělá co chce, svíčky, kabely vysokého napětí maximální odpor 14 k ohmů, palec rozdělovače 5 k ohmů, špatný rozdělovač malá jiskra, nebo taky favorit nejede víc jak 110-120 km v hodině to dělají rozdělovače, pozor na čínské náhrady pár kilometrů a je v polelnici, předstih, spojka dole v rozdělovači, rozdělovač se ti může i sám pootáčet ve vymláceným tisícihranu, pak ještě odbublinkovávač na karbecu, zda nění ucpaná vratka do nádrže a těsnost ventilu plováku, co benzin není to směs lihu vody a různých laciných rozpoštědel, prověř to, může to být jedna příčina, nebo od každého něco a co brzdy nemáš je zarezlé, nesvítí ti kotouče červenou barvou? pořádně toho žrouta prověř miloš
|
14.9.06, 08:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|