|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
vodní čerpadlo stará octavia
Autor |
Zpráva |
petr petr
|
vodní čerpadlo stará octavia
Zdravím, nemáte někdo náhodou návod jak rozebrat čerpadlo ? Teče mi přes hřídel a nevím jak se do toho leze nerad bych něco zničil. A ještě maličkost je ve vnitř axiální těsnění , nebo to tehdy řešili jinak ? Kdyby náhodou někdo měl DP na motor byl bych velmi rád předem díky.
|
16.4.09, 19:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: vodní čerpadlo stará octavia
petr petr píše: Zdravím, nemáte někdo náhodou návod jak rozebrat čerpadlo ? Teče mi přes hřídel a nevím jak se do toho leze nerad bych něco zničil. A ještě maličkost je ve vnitř axiální těsnění , nebo to tehdy řešili jinak ? Kdyby náhodou někdo měl DP na motor byl bych velmi rád předem díky.
já to osobně řeším tak že čerpadlo hodím do popelnice, je určitě hodně zarezlé a ty opravy nemají dlouhého trvání,
cena nového je od 500-1400 kč m nebo vyhledat opraváře čerpadel miloš
|
16.4.09, 20:09 |
|
|
Šemik
|
Miloši, to se ještě dá sehnat čerpadlo vody na starou octavii?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
16.4.09, 20:16 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Šemik píše: Miloši, to se ještě dá sehnat čerpadlo vody na starou octavii?
jo bez problému jsou dva druhy, ten motor se používá běžně, já osobně opravuji tři desty s tímto motorem na LPG, taky ho máme v jeřábu miloš
|
17.4.09, 06:57 |
|
|
petr petr
|
slovacek.milos píše: petr petr píše: Zdravím, nemáte někdo náhodou návod jak rozebrat čerpadlo ? Teče mi přes hřídel a nevím jak se do toho leze nerad bych něco zničil. A ještě maličkost je ve vnitř axiální těsnění , nebo to tehdy řešili jinak ? Kdyby náhodou někdo měl DP na motor byl bych velmi rád předem díky. já to osobně řeším tak že čerpadlo hodím do popelnice, je určitě hodně zarezlé a ty opravy nemají dlouhého trvání, cena nového je od 500-1400 kč m nebo vyhledat opraváře čerpadel miloš
Tak to rád slyším, je to právě z desty a kde se dá koupit ?
|
17.4.09, 07:00 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
petr petr píše: slovacek.milos píše: petr petr píše: Zdravím, nemáte někdo náhodou návod jak rozebrat čerpadlo ? Teče mi přes hřídel a nevím jak se do toho leze nerad bych něco zničil. A ještě maličkost je ve vnitř axiální těsnění , nebo to tehdy řešili jinak ? Kdyby náhodou někdo měl DP na motor byl bych velmi rád předem díky. já to osobně řeším tak že čerpadlo hodím do popelnice, je určitě hodně zarezlé a ty opravy nemají dlouhého trvání, cena nového je od 500-1400 kč m nebo vyhledat opraváře čerpadel miloš Tak to rád slyším, je to právě z desty a kde se dá koupit ?
v agrozetu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.4.09, 14:56 |
|
|
Jiri
|
to cerpadlo je v podstade nerozebiratelne...jedine dat nove je to bez prace a je to zarucene ze to nepotece..ja chtel vymenit loziska pracne jsem to rozebral..pak me praskla vrtulka jak sem to skladal...tak sem dal jinou....zajistil...stejne to pak prosakovalo...jestli se da nekde koupit jine..jako ze asi jo...tak nove
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
17.4.09, 21:26 |
|
|
petr petr
|
Po hodině boje se mi podařilo rozebrat to čerpadlo a budu muset stejně sehnat nové vodní kámen je prevít Ale při pročítání jsem zjistil že jsou nějaké dva typy "nový" a "starý" nemáte někdo náhodou obrázek jak vypadají a taky nějaký tip kde ho v okolí Ostravy sehnat ?
|
18.4.09, 15:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|