Autor |
Zpráva |
pecár
|
Karbec z fiat na 120
Čau, má problém s karbecem na 120tku, dal jsem tam z fiatu mirafior, krásně tahal se spotřebou 7,2 a to jsem to hodně točil, jinak 5,1 poklidně má automat. sytič, v čem je problém: při rozjezdech mi chyběla akcelerace, pak se chytl při 2000/min a ve 3 to explodovalo :lol: , potřebuju vyměnit trysky?, v mototechnách se nic už neprodává a na vrakáču je problém, dalo by se z jiných typů předělat nebo nemá někdo schémat jiných dostupných sad na přetryskování.Štelování má jenom směs, a otevýrání klapky (podle mě je to blbost takhle štelovat volnoběh, chybí mi tam ještě něco, ale je to supr karbec). Je tam ještě jinej problém má zpětný vedení paliva do nádrže, a po delší přestávce jsem vždycky musel napumpovat, bez toho to chytlo až na potřetí, jde mi o to že potřebuju něco jako el. čerpadlo, ( měl jsem v plánu udělat ho z motorku na ostřikovače a umístit ho se zpětným ventilem kolem podávacího, a před jízdou ho protočit a natlačit karbec. Nebo mi poraďte s jiným nápadem, nechce se mi dávat něco do nádrže.
Dikec
Naposledy upravil pecár dne 31.8.06, 15:55, celkově upraveno 1
|
29.8.06, 13:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Re: Jiný karburátor
pecár píše: Čau, má problém s karbecem na 120tku, dal jsem tam z fiatu mirafior, krásně tahal se spotřebou 7,2 a to jsem to hodně točil, jinak 5,1 poklidně má automat. sytič, v čem je problém: při rozjezdech mi chyběla akcelerace, pak se chytl při 2000/min a ve 3 to explodovalo , potřebuju vyměnit trysky?, v mototechnách se nic už neprodává a na vrakáču je problém, dalo by se z jiných typů předělat nebo nemá někdo schémat jiných dostupných sad na přetryskování.Štelování má jenom směs, a otevýrání klapky (podle mě je to blbost takhle štelovat volnoběh, chybí mi tam ještě něco, ale je to supr karbec). Je tam ještě jinej problém má zpětný vedení paliva do nádrže, a po delší přestávce jsem vždycky musel napumpovat, bez toho to chytlo až na potřetí, jde mi o to že potřebuju něco jako el. čerpadlo, ( měl jsem v plánu udělat ho z motorku na ostřikovače a umístit ho se zpětným ventilem kolem podávacího, a před jízdou ho protočit a natlačit karbec. Nebo mi poraďte s jiným nápadem, nechce se mi dávat něco do nádrže. Dikec
Ten ostřikovací motorek je motor pro krátkodobé zatížení, po něm nemůžeš chtít aby ti třeba 4 hodiny během jízdy hnal benzín do plovákové komory. To neee.... Ale snad se ještě daj sehnat el. čerpadla paliva. Otec si kdysi dal na žigula 1500 protože ten neměl ruční čerpání a když se chvíli stálo tak to tej baterce dávalo dost zahulit
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.8.06, 07:11 |
|
|
pecár
|
Re: Jiný karburátor
Šemik píše: pecár píše: Čau, má problém s karbecem na 120tku, dal jsem tam z fiatu mirafior, krásně tahal se spotřebou 7,2 a to jsem to hodně točil, jinak 5,1 poklidně má automat. sytič, v čem je problém: při rozjezdech mi chyběla akcelerace, pak se chytl při 2000/min a ve 3 to explodovalo , potřebuju vyměnit trysky?, v mototechnách se nic už neprodává a na vrakáču je problém, dalo by se z jiných typů předělat nebo nemá někdo schémat jiných dostupných sad na přetryskování.Štelování má jenom směs, a otevýrání klapky (podle mě je to blbost takhle štelovat volnoběh, chybí mi tam ještě něco, ale je to supr karbec). Je tam ještě jinej problém má zpětný vedení paliva do nádrže, a po delší přestávce jsem vždycky musel napumpovat, bez toho to chytlo až na potřetí, jde mi o to že potřebuju něco jako el. čerpadlo, ( měl jsem v plánu udělat ho z motorku na ostřikovače a umístit ho se zpětným ventilem kolem podávacího, a před jízdou ho protočit a natlačit karbec. Nebo mi poraďte s jiným nápadem, nechce se mi dávat něco do nádrže. Dikec Ten ostřikovací motorek je motor pro krátkodobé zatížení, po něm nemůžeš chtít aby ti třeba 4 hodiny během jízdy hnal benzín do plovákové komory. To neee.... Ale snad se ještě daj sehnat el. čerpadla paliva. Otec si kdysi dal na žigula 1500 protože ten neměl ruční čerpání a když se chvíli stálo tak to tej baterce dávalo dost zahulit
Jo nebylo by to během jízdy, o to by se staralo benzínový klasický na vačce, jenom bych tam musel dát (zapojit to vedení hadiček paralelně k pumpě) zpětnej ňákej ventil, aby se tlakem nezačal vracet přes ten motorek do nádrže když bude po nastartování vypnuto. Ale nemáte někdo schéma k tomu karbecu tuším 32 DAF7(to F7 je myslím velikost trysky) je to weber z fiat myslím mirafior, dikec
|
30.8.06, 09:06 |
|
|
Šemik
|
Zkus se zeptat tady http://www.club-fiat.com
Btw, ty bydlíš ve městě osaka? To je město v Japonsku, ne?
|
30.8.06, 09:12 |
|
|
pecár
|
ty stránky vypadaj dobře dík,¨
jo osaka je v japonsku, nic jinýho mě nenapadlo když tam bylo napsaný místobydliště
|
30.8.06, 09:18 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.8.06, 09:23 |
|
|
Šemik
|
To jsem nějak nepochopil Plzeň je jméno města a Bory je název městské čtvrti...
|
30.8.06, 09:34 |
|
|
Jarda S.
|
Šemik píše: To jsem nějak nepochopil Plzeň je jméno města a Bory je název městské čtvrti...
a co tam je ? přece vězení
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.8.06, 09:53 |
|
|
Pšenda
|
Sadra17 píše: Šemik píše: To jsem nějak nepochopil Plzeň je jméno města a Bory je název městské čtvrti... a co tam je ? přece vězení A taky nemocnice a vojenská posádka.
|
30.8.06, 12:25 |
|
|
Jarda S.
|
Pšenda píše: Sadra17 píše: Šemik píše: To jsem nějak nepochopil Plzeň je jméno města a Bory je název městské čtvrti... a co tam je ? přece vězení A taky nemocnice a vojenská posádka.
to je výběr tak šemik je buď vězeň nebo voják a nebo tam dělá v nemocnici
|
30.8.06, 12:29 |
|
|
Bukaj
|
Sadra17 píše: Pšenda píše: Sadra17 píše: Šemik píše: To jsem nějak nepochopil Plzeň je jméno města a Bory je název městské čtvrti... a co tam je ? přece vězení A taky nemocnice a vojenská posádka. to je výběr tak šemik je buď vězeň nebo voják a nebo tam dělá v nemocnici
Teda jestli vězni jezdí v šestnácti letech v Rapidu 130, tak co já se tady namáhám se školou...
Anebo to maj vojáci jako služební? (Američani - Hummer; Češi - Rapid)
...
... a to podle tebe musí být každý, kdo bydlí třeba v Ruzyni vězeň, nebo pilot?
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
30.8.06, 14:04 |
|
|
Jarda S.
|
Bukaj píše: Sadra17 píše: Pšenda píše: Sadra17 píše: Šemik píše: To jsem nějak nepochopil Plzeň je jméno města a Bory je název městské čtvrti... a co tam je ? přece vězení A taky nemocnice a vojenská posádka. to je výběr tak šemik je buď vězeň nebo voják a nebo tam dělá v nemocnici Teda jestli vězni jezdí v šestnácti letech v Rapidu 130, tak co já se tady namáhám se školou... Anebo to maj vojáci jako služební? (Američani - Hummer; Češi - Rapid) ... ... a to podle tebe musí být každý, kdo bydlí třeba v Ruzyni vězeň, nebo pilot?
nebo letuška
|
30.8.06, 14:21 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Sadra17 píše: Bukaj píše: Sadra17 píše: Pšenda píše: Sadra17 píše: Šemik píše: To jsem nějak nepochopil Plzeň je jméno města a Bory je název městské čtvrti... a co tam je ? přece vězení A taky nemocnice a vojenská posádka. to je výběr tak šemik je buď vězeň nebo voják a nebo tam dělá v nemocnici Teda jestli vězni jezdí v šestnácti letech v Rapidu 130, tak co já se tady namáhám se školou... Anebo to maj vojáci jako služební? (Američani - Hummer; Češi - Rapid) ... ... a to podle tebe musí být každý, kdo bydlí třeba v Ruzyni vězeň, nebo pilot? nebo letuška
takze treba Bohnicim se pro jistotu vyhybat jo?
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
30.8.06, 15:59 |
|
|
Jarda S.
|
Lukas píše: Sadra17 píše: Bukaj píše: Sadra17 píše: Pšenda píše: Sadra17 píše: Šemik píše: To jsem nějak nepochopil Plzeň je jméno města a Bory je název městské čtvrti... a co tam je ? přece vězení A taky nemocnice a vojenská posádka. to je výběr tak šemik je buď vězeň nebo voják a nebo tam dělá v nemocnici Teda jestli vězni jezdí v šestnácti letech v Rapidu 130, tak co já se tady namáhám se školou... Anebo to maj vojáci jako služební? (Američani - Hummer; Češi - Rapid) ... ... a to podle tebe musí být každý, kdo bydlí třeba v Ruzyni vězeň, nebo pilot? nebo letuška takze treba Bohnicim se pro jistotu vyhybat jo?
velkým obloukem
|
30.8.06, 18:27 |
|
|
pecár
|
Sadra17 píše: Lukas píše: Sadra17 píše: Bukaj píše: Sadra17 píše: Pšenda píše: Sadra17 píše: Šemik píše: To jsem nějak nepochopil Plzeň je jméno města a Bory je název městské čtvrti... a co tam je ? přece vězení A taky nemocnice a vojenská posádka. to je výběr tak šemik je buď vězeň nebo voják a nebo tam dělá v nemocnici Teda jestli vězni jezdí v šestnácti letech v Rapidu 130, tak co já se tady namáhám se školou... Anebo to maj vojáci jako služební? (Američani - Hummer; Češi - Rapid) ... ... a to podle tebe musí být každý, kdo bydlí třeba v Ruzyni vězeň, nebo pilot? nebo letuška takze treba Bohnicim se pro jistotu vyhybat jo? velkým obloukem
hoši nechcete si o takovejch blbostech pokecat někde jinde????
|
30.8.06, 21:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|