Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
M7ADS IV superturbo
mám tu fáčko asi před rokem jsem mu měnil olej dal jsem superturbo borec jezdil až zadřel natvrdo totální sucho bez oleje,
motor začal před zadřením pískat, nalil jsem nový olej superturbo a světe div se už jsem najel 60 km naprosto v pohodě sám nechápu,
psal jsem i nedávno jak soused naproti mu vytekl olej ujel 3 km bez oleje až se motor kousl a jezdí dál miloš
|
16.8.08, 15:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: M7ADS IV superturbo
slovacek.milos píše: mám tu fáčko asi před rokem jsem mu měnil olej dal jsem superturbo borec jezdil až zadřel natvrdo totální sucho bez oleje, motor začal před zadřením pískat, nalil jsem nový olej superturbo a světe div se už jsem najel 60 km naprosto v pohodě sám nechápu, psal jsem i nedávno jak soused naproti mu vytekl olej ujel 3 km bez oleje až se motor kousl a jezdí dál miloš
on si nepozerá olej
pako...
inak olej super...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
16.8.08, 18:03 |
|
|
Dawid130
|
michalkatka píše: slovacek.milos píše: mám tu fáčko asi před rokem jsem mu měnil olej dal jsem superturbo borec jezdil až zadřel natvrdo totální sucho bez oleje, motor začal před zadřením pískat, nalil jsem nový olej superturbo a světe div se už jsem najel 60 km naprosto v pohodě sám nechápu, psal jsem i nedávno jak soused naproti mu vytekl olej ujel 3 km bez oleje až se motor kousl a jezdí dál miloš on si nepozerá olej pako... inak olej super...
Když ho naliju do mojeho gardečka nic nepokazim že ne? Je to klasika 120.
|
16.8.08, 20:08 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Pokud neni extremne zasrany tak ne
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
16.8.08, 20:16 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Právě že je...chce to postupně...nejdřív M7ADS III a dříve vyměnit...jenže ty zase ho**o jezdíš...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
16.8.08, 20:26 |
|
|
Dawid130
|
Matthes píše: Pokud neni extremne zasrany tak ne
Jo je hodně zasrany, takže to problém je.
|
17.8.08, 17:37 |
|
|
fatal
rejpal
|
Dawid130 píše: Jo je hodně zasrany, takže to problém je.
Tak ho odser.
|
17.8.08, 20:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Dawid130 píše: Matthes píše: Pokud neni extremne zasrany tak ne Jo je hodně zasrany, takže to problém je.
tak dej to turbo plus a uvidíš, zhruba po třetí výměně je motor jak sklo, já dnes měnil motor kouřil a olej byl hnus černý špinil ale plnil si svouji funkci bordel byl v oleji a ne usazený v motoru miloš
|
17.8.08, 21:01 |
|
|
MOLSO
|
slovacek.milos píše: tak dej to turbo plus a uvidíš, zhruba po třetí výměně je motor jak sklo, já dnes měnil motor kouřil a olej byl hnus černý špinil ale plnil si svouji funkci bordel byl v oleji a ne usazený v motoru miloš
tywoe to tak prečisti motor ?? poprosím kompletný názov toho oleja
_________________ Draxo 105 L ... smädné kone Šporhelt 120L - samochodné približovadlo LPG
|
17.8.08, 21:10 |
|
|
škodař
|
slovacek.milos píše: mám tu fáčko asi před rokem jsem mu měnil olej dal jsem superturbo borec jezdil až zadřel natvrdo totální sucho bez oleje, motor začal před zadřením pískat, nalil jsem nový olej superturbo a světe div se už jsem najel 60 km naprosto v pohodě sám nechápu, psal jsem i nedávno jak soused naproti mu vytekl olej ujel 3 km bez oleje až se motor kousl a jezdí dál miloš tak jestli jde o toho formana kterýho prodáváš tos asik moc říkat neměl
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
17.8.08, 21:57 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
MOLSO píše: tywoe to tak prečisti motor ?? poprosím kompletný názov toho oleja
M7 ADS IV turbo
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.8.08, 21:59 |
|
|
michalkatka
|
môj pôvodný olej bol Madit Turbo Plus, teraz to premenovali na Mol Dynamic Turbo Plus....
inak myslím že od hocijakého výrobcu, ale musí mať špecifikáciu 15W40 M7ADSIV
|
17.8.08, 22:03 |
|
|
MOLSO
|
michalkatka: to 15W40 M7ADSIV je špecifikácia ??
hmm zozeniem do fawo motora ked budem davat fawo do shade
_________________ Draxo 105 L ... smädné kone Šporhelt 120L - samochodné približovadlo LPG
|
17.8.08, 22:19 |
|
|
Kristensen
|
MOLSO píše: michalkatka: to 15W40 M7ADSIV je špecifikácia ?? hmm zozeniem do fawo motora ked budem davat fawo do shade
15W40 je viskozita označení M7ADS moc výrobců nepoužívá, co vím já tak jen dva nebo tři, pokud chceš dobrej olej z cizích značek tak hledej specifikaci API - SG, SJ nebo SL
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.8.08, 22:35 |
|
|
michalkatka
|
Kristensen píše: MOLSO píše: michalkatka: to 15W40 M7ADSIV je špecifikácia ?? hmm zozeniem do fawo motora ked budem davat fawo do shade 15W40 je viskozita označení M7ADS moc výrobců nepoužívá, co vím já tak jen dva nebo tři, pokud chceš dobrej olej z cizích značek tak hledej specifikaci API - SG, SJ nebo SL
to máš pravdu, ale niekde sú tabuľky označení.
a ten olej do shade môžeš veselo použiť, on tie usadeniny rozpúšta, ale nie tak rýchlo aby sa to ucpalo... na vyčistenie motora potrebuješ tak 30tis...
|
18.8.08, 06:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|