Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
šptně táhne
chcípá a jede jenom pod sytičem viděl bych to na něco v karbu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.9.06, 19:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Peter50kw
|
Pozri ci ti otvara elmag ventil volnobehu. Ak ano, pokracuj s volnobeznymi tryskami v oboch komorach. Tie su umiestnene z kazdej strany zboku karburatoru pod zatkami na srubovak. Tie das dole, vysrubujes trysky a vytiahnes von zapalkou. Vycistis, vsetko zmontujes a ides. Ak by to nepomohlo, pokracujes s hlavnymi tryskami, ktore su dostupne z plavakovej komory.
http://skoda.panda.cz/obrazky2/394_5.jpg - na obrazku pozicie 11 a 11a su volnobezne trysky
|
4.9.06, 20:25 |
|
|
ferrari
|
a možno pripchatý palivový filter (ak ho máš na hadici) alebo tiež membrána v benzínovej pumpe
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
4.9.06, 20:50 |
|
|
Peter50kw
|
ferrari píše: a možno pripchatý palivový filter (ak ho máš na hadici) alebo tiež membrána v benzínovej pumpe
To by blba startoval a nesiel by ani na sytic
|
4.9.06, 21:47 |
|
|
ferrari
|
Možno máš pravdu. Hovoria z teba väčšie skúsenosti...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
4.9.06, 21:51 |
|
|
Mick
|
a taky máš na těch tryskách čísla na jejich hlavičce, tak si ty trysky nezamíchej.
_________________ Š Favorit 135 LS r.v.:1990
Š Felicie LXi 1,6 combi r.v.:1997
|
5.9.06, 06:12 |
|
|
Šemik
|
Nejlépe bude, když ten karburátor řádně pročištíš. Pořádně ho umej v benzínu (ale nejlépe třeba v cyklohexanonu, rozpustí se daleko více bordelů), vyfoukej stlačeným vzduchem všechny kanálky který jsou přístupný a mělo by to být OK
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
5.9.06, 11:10 |
|
|
Jarda S.
|
zapoměl sem říct že be z "tahu" ho klidně vyženu do nejvyššíh otáček
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.9.06, 13:11 |
|
|
Simon
|
Stalo se mi něco podobného. Taky jsem si myslel, že je to v karburátoru: motor se při větším sešlápnutí plynu dusil, auto vůbec nejelo; zlepšilo se to jen, když jsem vytáhl sytič. Nakonec byla závada v rozdělovači. Vyměnil jsem palec, který byl viditelně "spálený" a auto jelo jako předtím. Ale možná se tady jedná o jinou závadu...
|
5.9.06, 15:36 |
|
|
Jarda S.
|
Simon píše: Stalo se mi něco podobného. Taky jsem si myslel, že je to v karburátoru: motor se při větším sešlápnutí plynu dusil, auto vůbec nejelo; zlepšilo se to jen, když jsem vytáhl sytič. Nakonec byla závada v rozdělovači. Vyměnil jsem palec, který byl viditelně "spálený" a auto jelo jako předtím. Ale možná se tady jedná o jinou závadu...
taky sem měl původně na něj podezření
|
5.9.06, 16:21 |
|
|
Jarda S.
|
tak sem vyměnil palec i víčko rozdělovače a výsledek nulovej
|
5.9.06, 18:13 |
|
|
Simon
|
Ještě by to mohlo být tzv. ramínko v rozdělovači. KOntakt, nebo tak cívka. Ramínka se "upalujou" častěji.
|
6.9.06, 15:25 |
|
|
Drak
|
Sadra17 píše: zapoměl sem říct že be z "tahu" ho klidně vyženu do nejvyššíh otáček
Díval ses na membránu II. stupně? Otvírá? Taky může být přidřená klapka, že ju podtlek neutáhne.
|
7.9.06, 06:10 |
|
|
Jarda S.
|
vyměnil sem koplet palec víčko i kontakt a najednou přestala startovat tak sem "usoudil" že je v háji baterka tak sem koupil novou auto dvakrát otočilo (jentak že otočilo) a baterka úplně vymlácená tak sem jí nabil a zase to samý
nevíte čim to je ?
|
8.9.06, 18:15 |
|
|
kdoasi
|
Vsadím se, že je ucpaná hlavní tryska (nalézá se v plovákové komoře). Už jsi ty trysky čistil?
|
8.9.06, 21:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|