|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Výměna ventilových gufer hlava favo
Autor |
Zpráva |
PETR TOMALA
|
Výměna ventilových gufer hlava favo
Je možné vyměnit gufírka ventilů(favorit) bez demontáže hlavy?Vždy jsem to dělal pouze u sundané hlavy a nejsem si jistý,jestli to tak půjde.Origo přípravek mám k dispozici.Dík Petr
|
29.6.09, 16:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
škodař
|
když to budeš dělat na 2x abys měl u dotyčných válců písty v horní úvrati záleží jestli tolik stlačíš pružiny ventilů abys mohl zdělat tu misku a pak nasadit
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
29.6.09, 16:39 |
|
|
Ondras83
|
přípravek...našroubuješ místo svíčky, natlakuješ vzduchem a děláš...nebo do horní úvrati a pod ventil dáš matičku (myslim 6tku)...lepší sundat hlavu
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
29.6.09, 17:47 |
|
|
Jiri
|
Ondras83 píše: přípravek...našroubuješ místo svíčky, natlakuješ vzduchem a děláš...nebo do horní úvrati a pod ventil dáš matičku (myslim 6tku)...lepší sundat hlavu
ten pripravek je supr ja ho mam na favo doma..a jeste sem ho ani nepouzil ..ale uz sem delal takhle par veci v praci a perfaktni jak to natlakujes tak ventil krasne drzi
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
29.6.09, 18:49 |
|
|
PETR TOMALA
|
Já ale nemám ten přípravek na natlakování,ale pouze na stlačení pružin.Půjde to tedy pouze tím,že budu mít pístyv horní úvrati?
|
29.6.09, 19:32 |
|
|
Ondras83
|
PETR TOMALA píše: Já ale nemám ten přípravek na natlakování,ale pouze na stlačení pružin.Půjde to tedy pouze tím,že budu mít pístyv horní úvrati?
ne
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
29.6.09, 19:37 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
PETR TOMALA píše: Já ale nemám ten přípravek na natlakování,ale pouze na stlačení pružin.Půjde to tedy pouze tím,že budu mít pístyv horní úvrati? musis podlozit ventil matickou na drotiku ( pozor aby ti z neho nespadla ) ako pisal Ondras83
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
2.7.09, 15:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no spíš tak 4 matku na drátku, drátek ohneš matku zasuneš pod ventil a lehce dotlačíš pístem, do otvoru jak zsou zdvihátka si nacpi hadr když ti něco spadne tak ti ušetří práce, dobrá je magnet a pinzeta a taky není jedno kde gufera koupíš, já náhodou vzal od jednoho kde neberu a hnus moc to nešlo byly menší miloš
|
2.7.09, 16:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|