|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
shrekzv
|
motor po zhasnuti
v akej polohe ostane stat motor po zhasnuti?....ze napr prvy valec ma vymenu a nvm kolky nvm co...potrebujem dat veniec na zotrvak....len som si omylom zmyl znacku z kluky...a nvm ako bola....bo som potreboval tocit motorom....a nvm ako mam dat veniec so zotrvakom aby nebol pridraty pri startri.....
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
9.7.09, 10:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Re: motor po zhasnuti
shrekzv píše: v akej polohe ostane stat motor po zhasnuti?
V náhodné poloze... Většinou mimo HU.
Věnec pootočený nevadí, ale setrvák musí být proti klice ve stejné poloze...
|
9.7.09, 11:36 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
A pokud se nahodou setrvak pootoci, tak se taky prd stane
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
9.7.09, 12:24 |
|
|
shrekzv
|
fatal motor zastava na 2 miestach.....preco je na dvoch miestach ozubenie pridrate oproti sebe a na tych druhych dvoch oproti sebe nove?....
a ako pise Matthes zotrvak by mal byt vyvazeny samostatne a kluka tiez
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
9.7.09, 13:04 |
|
|
fatal
rejpal
|
Tak toho jsem si fakt nevšiml. Tak podrobně jsem věnec nezkoumal. Akorát jsem si všiml, že vačka obvykle zůstane tak, aby se nedalo napumpovat palivo.
|
9.7.09, 13:17 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
fatal píše: Akorát jsem si všiml, že vačka obvykle zůstane tak, aby se nedalo napumpovat palivo.
Jo to me taky kalelo dokud sem mel pumpu s packou
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
9.7.09, 13:28 |
|
|
shrekzv
|
Matthes píše: fatal píše: Akorát jsem si všiml, že vačka obvykle zůstane tak, aby se nedalo napumpovat palivo. Jo to me taky kalelo dokud sem mel pumpu s packou Toto sa mi este nikdy nestalo ze by nesiel natahat benzin.....
|
9.7.09, 13:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|