|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Capricorn
|
Jak na "telefon" u Fava?
Kluci, chci vás poprosit o radu... Připravuju si auto na STK a už mám za sebou výměnu předních i zadních tlumičů i jejich uložení, kompletně repasované přední a zadní brzdy, výměnu silentbolků na ramenech a kompletně repasované řazení... až do teď šlo všechno jak po másle ale zaseknul jsem se při výměně reakční vzpěry tzv. telefonu... Ven šel celkem bez problémů ale nandat ho zpátky mi prostě nejde... Nemůžu se ani za boha trefit šroubem do té konzole na motoru. V knížce jak na to píšou že se má napřed přišroubovat střed a pak konec telefonu ale to přece nemůže jít ten konec by se tam nedal strčit. Můžete mi někdo prosím poradit jak to co možná nejjednodušeji v počtu jeden člověk zvládnout?
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
16.7.09, 14:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Mefistofeles
|
Já si pomáhal dalším heverem a motor pomocí něj různě zvedal a spouštěl dokud to nebylo ok a pak to šlo jako po másle
|
16.7.09, 19:41 |
|
|
Capricorn
|
Tohle už jsem zkoušel, ale i tak se nezdařilo...
|
17.7.09, 11:12 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já si našroubuji sluchátko to se trefíš pak vemu třeba majzl zapáčím mezi konzolou a vanou dopředu a nasunu telefon do nápravy, zatáhnu a zdar, jak máš zasunutý telefon v nápravě a máš ten jemný závit tm honit no na mrdajs miloš
|
17.7.09, 15:34 |
|
|
Capricorn
|
Díky Miloši, asi to tak zkusím... Je to přesně jak píšeš ten jemnej závit tam je úplně k vzteku. Dnes jsem na to neměl čas tak na to zítra vlítnu a snad se to povede.
|
17.7.09, 15:58 |
|
|
varok
|
Já to taky dělal jako Miloš. Našrouboval jsem to sluchátko a potom jsem páčil tyčkou motor dopředu až šla zasunout ta týčka. Pak už jen našroubovat matku a hotovo.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
17.7.09, 20:06 |
|
|
Capricorn
|
Tak se povedlo... Šel jsem na to přesně podle Miloše a za chvilku byl tam. Takže všem kteří se rozhodnou ho měnit vzkazuju jděte na to taky tak, protože napřed šroubit konec a pak střed je akorát tak o nervy.
|
19.7.09, 16:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|