|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Po delší trase nedrží volnoběh..
Autor |
Zpráva |
Eon
|
Po delší trase nedrží volnoběh..
Dobrý den, už si nevím rady a proto jsem zavítal na vaše forum, požádat o radu.
Jsem vlastníkem škody Felicie 1.3, s jednobodovým vstřikováním, výkon 50Kw, auto má najeto něco okolo 200 tisíc km (tak jsem ho koupil).
Můj problém je následující:
1. Když jedu s autem delší trasu a dávám mu kotel, točím pořád 5 tisíc otáček a nešetřím ho, po delší trase když vyřadím do neutrálu mi motor chcípne a nejde hned nastartovat, zpravidla musím čekat něco kolem 3 minut, pak chytne...
2. Motor po jemném stání na plynu v otáčkám něco kolem 2000 až 2500 trošičku cuká, maličko škube..
Nevím jestli tyto dva problémy mají spolu souvislost..
Vyměnil jsem už spoustu věcí a ne a ne na to přijít, vyměněny svíčky, palec, rozdělovač, měl jsem zapůjčené kompletní nové vstřikování se vším okolo (problém přetrvával), palivový filtr i čerpadlo vyměněny, těsnění pod hlavou...
Diagnostika neukazuje žádnou chybu...
Děkuji za každou radu.
|
17.7.09, 22:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
škodař
|
co brzdový posilovač?
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
17.7.09, 23:36 |
|
|
Eon
|
škodař píše: co brzdový posilovač?
Ten je původní, má to s ním nějákou souvislost? Ted jsem si vzpomněl, že jednou po mírně agresivní jízdě přestal fungovat, ztvrdl brzdový pedál, a přitom motor normálně vrčel.
|
18.7.09, 06:55 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|