cau lidi, mam favo pickupa karbec a predevcirem mi zacal delat podivny veci.. kdyz ho nastartuju a nestojim na plynu, tak okamzite chcipne, obcas ale kdyz to nastartuju, tak to volnobeh drzi samo.. ma nekdo poneti, co by mohlo tuhle divnou zavadu zpusobovat? diky
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
20.8.09, 00:55
Reklama
Reklama
pll18
Skús si pozreť rozdeľovač mne robí presne to isté čo tebe všetko so vymenil čo by mohlo byť nachybe, len ten rozdeľovač som nedíval lebo som si myslel že bude ok pozri cievku a hlavu rozdeľovača a skontroluj si sviečky či sa neoštievajú.
20.8.09, 07:11
slavik74
pll18 píše:
Skús si pozreť rozdeľovač mne robí presne to isté čo tebe všetko so vymenil čo by mohlo byť nachybe, len ten rozdeľovač som nedíval lebo som si myslel že bude ok pozri cievku a hlavu rozdeľovača a skontroluj si sviečky či sa neoštievajú.
Hmmm... skor by to mohol byť el.ventil volnobehu, volnobežná triska, chyba sytiča (objemový obohacovač) skontrolovať, vyčistiť, nastavit.
_________________ Škoda Favorit, 136L r.v. 1990
20.8.09, 10:33
slovacek.milos
Mistr mechanik
pokud se ti zhorší teplé starty nebo za teply ani nenastartuješ tak obohacovač membrány KO miloš
20.8.09, 10:34
Stinovlas
diky vsem za rady, nakonec jsem to vyresil s autoelektrikarem, auto totiz zaroven prestalo i dobijet, svitit, blikat, stirat, odstrikovat, proste vsechno, ale toho jsem si vsimnul az pozdeji.. vypalila se mi pojistkova skrin.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 45 návštevníků