|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
TripleX
|
favo ide trhavo (cuka)
nazdar. mal by som taky problem. mal som rozobraty karbec vycistil som zmontoval nasadil a od vtedy mi s autom pri jazde trha ked pridavam plyn. neviete co to moze byt? predtym mi to robilo len medzi 80-100 km\h ale teraz to robi stale a aj otacky su kolisave. dik
_________________ Skoda Favorit 135L
|
22.8.09, 08:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
werty
|
A do čeho všeho si drbal když jsi měl karburátor rozebraný? To může být nečistota nebo problém v okruhu akcelerační pumpičky popřípadě obohacovače. Jak se to chová na volnoběh ..kolísají otáčky? A co když zkusíš přidávat plyn pouze opravdu mírně a pozvolna... pak to nedělá?
|
22.8.09, 13:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no zrovna minulý týden stejný problém že po vyčistění karbecu škube jak prase, dal jsem nové svíčky a kabely a paráda miloš
|
22.8.09, 14:48 |
|
|
TripleX
|
no karbec bol rozobraty skoro uplne. vycisteny technickym benzinom, a poskladany. mal som rozobraty len sytic. akurat neviem ci som ho tam dal dobre ale myslim ze inak by sa nedal a auto by neslo. akceleracnu pumpicku som tiez rozobral a vycistil. zistil som ze sa mi aj dost prehrieva motor. na volnobehu to kolisa.
|
22.8.09, 15:10 |
|
|
varok
|
Jestli by to nemohl být i rozštelovaný předstih. Někdy to dělá u moc velkého předstihu, že motor škube a přehřívá se.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
22.8.09, 16:51 |
|
|
TripleX
|
varok píše: Jestli by to nemohl být i rozštelovaný předstih. Někdy to dělá u moc velkého předstihu, že motor škube a přehřívá se.
a moze to byt aj ked som s predstihom nic nerobil? len s karburatorom
|
22.8.09, 16:56 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|