Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 23:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 odmontování plynu z Favorita - karburátor r.v.93 
Autor Zpráva

Příspěvek odmontování plynu z Favorita - karburátor r.v.93
Zdravim,

nevěděl jsem jestli to dát do sekce LPG, ale vzhledem k tomu že se jedná o přeedělání auta z LPG na benzin tak jsem to dal sem :)

chci nadobro odmontovat plyn z auta, ale narazil jsem na jeden problém, hadice s plynem jsou vyvedeny do díry ve spodním krytu na vzduchový filtr a přidělány k takovému kolu ( nebo co to je ) ve kterým jsou díry na přívod plynu do karburátoru. Problém je ten, že přes toto kolo je přychycen ( dutýmy šrouby ) spodní kryt vzduchovýho filtru ke karburátoru. Jaký díl tam původně byl přes který byl přichycen spodní díl krytu vzduchoveho filtru ke karburátoru ? Vím že řešení je tam nechat to plynové kolo bez hadic, ale když už to dělám..... A druhý problém, na sání v pravo mám takový malý dutý kolík na který byla napojena úzká hadička a ta byla napojena so směšovače. Kam to mám zapojit nyní ( pokud te dutý kolík nebyl pouze pro tento účel vytořen )

díky moc za pomoc

25.8.09, 11:02
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Nad mixérem (tak se tomu kolečku ve filtru nadává) už jsem taky uvažoval. Taky vůbec nevím, co tam má být origo. :shock: A ten vývod v sání je vytvořen jen kvůli LPG. Takže ho odšroubuj a něčím zaslep, nebo zavař. Mimochodem spodní díl filtru dej nový, teď ti tam zůstanou díry po hadicích.

25.8.09, 11:26

Příspěvek 
gokralik píše:
Nad mixérem (tak se tomu kolečku ve filtru nadává) už jsem taky uvažoval. Taky vůbec nevím, co tam má být origo. :shock: A ten vývod v sání je vytvořen jen kvůli LPG. Takže ho odšroubuj a něčím zaslep, nebo zavař. Mimochodem spodní díl filtru dej nový, teď ti tam zůstanou díry po hadicích.

nový nedám, mám kapton pásku ( odolná proti teplu a díru nějakým tmelem zatmelím a potopm přelepím ) ( dělám letadílka tak by to neměl být problém :) No mixér tam asi nechám :(

25.8.09, 11:32
Profil ICQ

Příspěvek 
Zajeď na vrakáč a kup si nový filtrbox i s tou podložkou...za pár korun zabiješ dvě mouchy jednou ranou a bez práce.

25.8.09, 11:34

Příspěvek 
gokralik píše:
Zajeď na vrakáč a kup si nový filtrbox i s tou podložkou...za pár korun zabiješ dvě mouchy jednou ranou a bez práce.

no popřemýšlím, na vrakáči chtějí kolikrát za to víc než to stojí nové :)

25.8.09, 11:39
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]