|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
asi blba otazka (karburator)
Autor |
Zpráva |
TripleX
|
asi blba otazka (karburator)
mam trochu blbu otazku. cistil som karburator a odmontoval som aj sytic, no nejako som si nevsimol ako ten sytic ma byt nastaveny. dnu je taka pruzina a teraz neviem ako ma byt nasadeny. ci tak aby ta privera sa volne otacala alebo otocit syticom aby bola pruzina naspanovana a priveru zatvarala.
_________________ Skoda Favorit 135L
|
27.8.09, 19:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slavik74
|
Re: asi blba otazka (karburator)
TripleX píše: mam trochu blbu otazku. cistil som karburator a odmontoval som aj sytic, no nejako som si nevsimol ako ten sytic ma byt nastaveny. dnu je taka pruzina a teraz neviem ako ma byt nasadeny. ci tak aby ta privera sa volne otacala alebo otocit syticom aby bola pruzina naspanovana a priveru zatvarala.
Nič moc nešponuj, len nasaď ten dzindzik čo trčí od prívery do toho očka bimetalu (pružiny) Privera by mala zostať privretá, nie sa volne otáčať !
_________________ Škoda Favorit, 136L r.v. 1990
|
27.8.09, 19:47 |
|
|
werty
|
Ta bimetalová pružina má na sobě čtverhranné očko které se musí nasunout na bílou plastovou páčku táhla přívěry. Bez toho by byl mechanizmus nefunkční. Víko sytiče má na sobě zářez který musí lícovat se zářezem na protější straně. V užitečných odkazech jsou odkazy na knížky o Fav ...stáhni si tu od Andrta a podívej se o čem je řeč.
|
27.8.09, 19:50 |
|
|
TripleX
|
lenze potom tu priveru nikdy nemam zavretu uplne
|
27.8.09, 19:50 |
|
|
slavik74
|
TripleX píše: lenze potom tu priveru nikdy nemam zavretu uplne
Ono asi záleží aj na teplote okolia ! Poskladaj to a daj na chvilu napr. do chladničky, privera by mala zatvoriť uplne
|
27.8.09, 19:53 |
|
|
TripleX
|
slavik74 píše: TripleX píše: lenze potom tu priveru nikdy nemam zavretu uplne Ono asi záleží aj na teplote okolia ! Poskladaj to a daj na chvilu napr. do chladničky, privera by mala zatvoriť uplne
no skusal som to dat na pol hodinu do chladnicky ale ono to s priverou ani nehlo. co moze byt chyba?
|
27.8.09, 20:35 |
|
|
slavik74
|
A skusil si akože pridať plyn? ( pohnúť klapkou 1. stupňa, tam kde je pripojené plynové lanko) Vtedy sa uvolní ten mechanizmuz a uzatvorí príveru.
|
27.8.09, 20:41 |
|
|
TripleX
|
slavik74 píše: A skusil si akože pridať plyn? ( pohnúť klapkou 1. stupňa, tam kde je pripojené plynové lanko) Vtedy sa uvolní ten mechanizmuz a uzatvorí príveru.
skusal ale stale nic. ani sa nehne. stale pootvorena asi na pol centimetra
|
27.8.09, 20:55 |
|
|
slavik74
|
TripleX píše: skusal ale stale nic. ani sa nehne. stale pootvorena asi na pol centimetra
A zmontoval si to dobre? Nevyskočila Ti pri skladaní tá umela páčka z toho očka? Pozri to radšej ešte raz, ak to bude ok, dá sa to nastaviť pohybom celeho telesa v ktorom je bimetal. Povol tie 3 šrobiky a pootoč až kym sa nezatvorí prívera.
|
27.8.09, 21:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|