|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Sender
|
volnoběžka startéru
Ahoj,
píská mi volnoběžka startéru (když vypnu pozdě klíčkem). Mazat ,nebo nemazat ?
|
18.9.09, 21:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
A redukovanej nebo starej starter?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
18.9.09, 21:08 |
|
|
Sender
|
redukovanej není.
|
18.9.09, 21:28 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak ono se to vzdy dotaci, ale pokud je to dlouho tak ta volnobezka uz muze byt KO a nebo se dotaci celej rotor? Pak by se mohla pouzdra namazat.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
18.9.09, 21:52 |
|
|
varok
|
To už jsem párkrát slyšel, hlavně u fáček. Když startér točí motorem, tak v pohodě. Když ale motor naskočí a pustí se klíček do polohy I. tak startér jakoby zavrže, něco jako když jsou vyběhané ložiska. Nebo je myšleno něco jiného?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
19.9.09, 13:24 |
|
|
Sender
|
varok píše: To už jsem párkrát slyšel, hlavně u fáček. Když startér točí motorem, tak v pohodě. Když ale motor naskočí a pustí se klíček do polohy I. tak startér jakoby zavrže, něco jako když jsou vyběhané ložiska. Nebo je myšleno něco jiného?
To je přesně ono.
V týdnu vyndám startér a kouknu na to...
|
19.9.09, 23:25 |
|
|
varok
|
Podle mne to budou dělat vyběhané ložiska rotoru startéru, nebo už volná volnoběžka.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
20.9.09, 14:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|