|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Cuká a cuká .. neviem si rady
Autor |
Zpráva |
MOLSO
|
Cuká a cuká .. neviem si rady
Takže už som fakt zúfalý a neviem čo by to mohlo robiť.
Motor FA 135 už trochu vybehaný. mokrý 5q. Všetko ide v pohode, ale motor cuká - na 5 stupni v rozmedzí 2000 - 2300 otáčok.(okolo 70km/h) Na 4ke v tých otáčkach nič také nepozorujem. Auto trhá a je to dosť nepríjemné. Pri vyšliapnutí spojky to prestane takže vyvaženim kolies to asi nebude. Pri brzdení motorom cez spomínané otáčky auto párkrát cukne a zase plynule spomaluje
Skúšal som už meniť : Indukčnú cievku - 4kusy, viečko rozdelovača, káblik s kondenzátorom, palec, zapalovacie sviečky, káble k sviečkam, celú hriadeľku rozdelovača (kvoli odstredivej regulacii). Všemožne som ladil predzápal aj bohatosť. Kontakty rozdelovača prebrúsené - boli trošičku opálené ale jemným šmirglom som to vyčistil.
Má niekto nápad čím to može byť ? mne už došla fantázia
_________________ Draxo 105 L ... smädné kone Šporhelt 120L - samochodné približovadlo LPG
|
10.10.09, 19:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Doufam ze se ti nerozpada prevodovka Nehuci na petku?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.10.09, 19:33 |
|
|
MOLSO
|
no to ti neviem naisto .... som dotahoval matky 5 prevodu ... mozno som ich dotiahol moc ... ale 5ka nehuči viac ako doteraz ... žeby to robila ta prevodovka ?
_________________ Draxo 105 L ... smädné kone Šporhelt 120L - samochodné približovadlo LPG
|
10.10.09, 19:34 |
|
|
varok
|
Já bych to na pětku raději více točil, alespoň něco kolem 3000/min. Těch 2000 otáček se mi zdá dost málo.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
10.10.09, 22:16 |
|
|
MOLSO
|
varok píše: Já bych to na pětku raději více točil, alespoň něco kolem 3000/min. Těch 2000 otáček se mi zdá dost málo.
no dobre ale doteraz to nerobilo .... a ked idem na lahucky plyn po meste (napr tych 40-50 m/h - udrzujem rychlost a motor bezi zlahka - niesom hovado ) a mam tam 5ku tak to necuká .. ked sa to dostane na 2000 tak to trase jak hovado.
|
11.10.09, 08:13 |
|
|
ferrari
|
No, zaujímavé, hlavne, keď to na iných prevodoch nerobí...skúsim by som pre zaujímavosť ešte iný karbec, ale to budú nejaké AktyX...
Inak, potvrdzujem, že na MOLSOvom draxtri sa dá ísť v poho okolo 2000 oz na 5ke...mne napr. nie, mne tiež po cca 2500 ot. na 5ke pod záťažou trasie celé auto...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
11.10.09, 08:35 |
|
|
MOLSO
|
ferrari píše: No, zaujímavé, hlavne, keď to na iných prevodoch nerobí...skúsim by som pre zaujímavosť ešte iný karbec, ale to budú nejaké AktyX... Inak, potvrdzujem, že na MOLSOvom draxtri sa dá ísť v poho okolo 2000 oz na 5ke...mne napr. nie, mne tiež po cca 2500 ot. na 5ke pod záťažou trasie celé auto...
skušal som ešte jeden SEDR 136 karbec od kamoša .... akože škoda hovorit ten karbec je v ovela horšom stave ako moj. Sice som ho pretesnil veko prehnute nemal ponastavoval vmenil gumičky na nastavovacich šroboch .... otrasné prechody a hnusne všetko ... na volnobeh ked sa pridal plyn tak to nereagovalo poriadne ... a to cukanie tam bolo stále. ked som hodil naspat moj je to nebe a dudy ale aj tak tam to cukanie ostalo.
|
11.10.09, 09:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|