Skoda fabia 1,2htp 47KW nevim si rady!!!
Autor |
Zpráva |
Robin
|
Skoda fabia 1,2htp 47KW nevim si rady!!!
Zdarec,jestli nekdo budete vedet nejakou radu,budu fakt uz vdecnej...Mam fabii combi,najeto 50.000,rok v. 2003 1:2HTP 47kw,motor jaksi prestal tahnout a i spotreba se mi nezdala a kolisani otacek,rozsvitila se mi ta zluta kontrolka motoru,zajel jsem do servisu,napichly mi to a ze smes paliva je prilis bohata,pry lambda a cidlo vzduchu,oboji jsem vymenil na zkousku z druhe stejne fabie,ale nic,vada porad,ze si nevi rady,zajel jsem do dalsiho servisu,tam mi vymenily civku,svicky,paliv.filtr,samozrejme kazdej meni a jen inkasuje,auto porad blbne,kontrolka furt vesele sviti a jen platim a platim,byl jsem s tim autem na dovolene a tyden po dovolene to zaclo takhle blbnout..nemate nekdo zkusenosti???pristi tyden to jde do dalsiho servisu,tak uz nicemu neverim...diky za radu...Robin
_________________ Robin
|
15.9.09, 18:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
odkud jsi?
|
15.9.09, 19:01 |
|
|
Robin
|
Z Brna.
_________________ Robin
|
15.9.09, 19:03 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Asi bych se obaval ze to motor ma za sebou. Specialitou HTP je hlava KO, rozvod KO. Tohle delaj treba netesny ventily.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.9.09, 19:05 |
|
|
Dawid130
|
Nepodtáčíš ten motor? U 1,2 se stává to že jsou podpálené ventily. Zkusil bych nechat změřit tlaky.
|
15.9.09, 19:13 |
|
|
Robin
|
No uz me nekdo taky strasil ze hlava a posunuty rozvody,hlavne ze SIMPLY CLEVER,to auto je jak novy,ani skrabanec,garazovany...v testech o tech zavadach vubec nepisou,no pristi tyden to vezu do Slavkova u Brna,pres znamyho jsem se dostal k jednomu mechanikovi,kterej je sikovnej a rad se v tom porype,tak jsem zvedavej,ale dik za odpoved...no ale stejne nechapu,nema to tolik najeto aby se sami treba pohnuli rozvody...
_________________ Robin
|
15.9.09, 19:18 |
|
|
Robin
|
Trosku vic plynu pri rozjezdu tomu musis dat,je to 1.2,tak aby to trosku jelo,uvidim bude to znackovej servis na skodovky..
_________________ Robin
|
15.9.09, 19:20 |
|
|
Dawid130
|
Já bych neviděl problém v rozvodech. Pokud se hnou tak motor je totálně KO a to vim o čem mluvim, jeden mi takto odešel pod rukama. Nejezdil bych do autorizovaných servisů škoda. Je to banda která se řidí příručkama a podobnýma věcma. Tam ti toho moc nezjistí. Zkus pohledat zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=64691
|
15.9.09, 19:22 |
|
|
Nepér
|
Padesát tisíc? Tolik?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
15.9.09, 19:26 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Nepér píše: Padesát tisíc? Tolik?
no to sou tři komplet GO favoritího motoru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
15.9.09, 19:30 |
|
|
Dawid130
|
No hlava, ventily, rozvody.
|
15.9.09, 19:30 |
|
|
Robin
|
Tam jsem zrovna taky koukal a vypada to neco okolo civky,ventilu,zmerit tlaky atd.nedavam nikdy do znack.servisu,ale vsichni fakt dobri znami od toho dali ruce pryc,pac vidi ze furt platim a auto nejede,ale v te skodovce budou zkouset menit dily dokud nedojdou na to co tomu je,zkusi dil,bude to furt blbnout,tak vrati muj a zkusi neco jinyho,u znamych to bylo ze si mysli ze je to toto,tak to vymenil a ja zaplatil zbytecne vis..
_________________ Robin
|
15.9.09, 19:31 |
|
|
Dawid130
|
já už aut. servisům nevěřím. Dáš tam auto s tím že se klepe volant oni vymění kloub a vrátí ti auto které se klepe pořád. Jdeš to reklamovat tak vyváží kola a je po problému.
|
15.9.09, 19:34 |
|
|
Robin
|
To jo,to mas pravdu,ale spoleham na to,ze je to pres znamyho a potrbuju to mit v cajku,bez auta jek bez ruky,kazdej den musim autem do prace,ted mam od svoji pritelk..starou cordobu,ktera slape lip jak novy auto znack.servis,to jsou dnes uz jen vymenari,ne mechanici co byli tehda...850kc na hodinu jen to lita.
_________________ Robin
|
15.9.09, 19:39 |
|
|
gokralik
|
Možná jsi udělal chybu už při výběru motoru v tom autě. Já jezdit každodenně do práce, tak dávám od HTP ruce pryč. Nějak tomu motoru po zkušenostech pár lidí nevěřím.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
15.9.09, 19:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|