Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 04:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Felicia 1.3 MPI nechytá za tepla, po vychladnutí OK. 
Autor Zpráva

Příspěvek Felicia 1.3 MPI nechytá za tepla, po vychladnutí OK.
Stačí dvacet minut v klidu a pak to chytne na ťuk, ale jakmile je to teplý, může se s tím točit jak chce, na plyn šlapat všelijak ale prostě to nechytne.
Teploměr ukazuje správně. Nějaký tipy?

13.10.09, 21:06
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Felicia 1.3 MPI nechytá za tepla, po vychladnutí OK.
Nepér píše:
Stačí dvacet minut v klidu a pak to chytne na ťuk, ale jakmile je to teplý, může se s tím točit jak chce, na plyn šlapat všelijak ale prostě to nechytne.

dělá to imobilizer ten snímací kroužek nebo jeho kontakty, vyměnit, se mrkni do řídící jednotky imobilizeru vagem při tom teplém startu, taky snímač otáček ho vytáhneš hodíš na střechu hodíš spátky a startuješ, taky čerpadlo mi to dělalo jak se zahřálo auto přestalo jet,
třeba soused naproti měl něco podobného ale nepravidelně BMM nakonec snímač otáček, a tam to byl rébus auto nešlo zatepla nastartovat vytáhls svíčku zkusils jiskru ta šla svíčku jsi našrouboval a auto chytlo a tak to cvičil snad měsíc a byl to ten snímač helák :roll:

já měl podobný případ u BMM prošel jsem všechno a začal měnit komponenty řj, čidla, čerpadlo, až jsem vyměnil pojistkovku auto startuje bez problému

tak mnoho úspěchů :D miloš

14.10.09, 07:08

Příspěvek Re: Felicia 1.3 MPI nechytá za tepla, po vychladnutí OK.
Nepér píše:
skus dát nový čidlo teploty ne to co maj v kelly to mi odešlo po 14 dnech.na 1.6 mi něco podobnýho dělala pojistka čerpadla stačilo vyndat a ojet pilníkem.tot mé zkušenosti mnoho zdaru :roll:

14.10.09, 14:59

Příspěvek 
mne to robilo to isté. Menil som čidlo teploty, palivový filter, palivové čerpadlo, hall snímač vždy to pomohlo len na chvíľu zopár dní a znovu sa problm zopakoval. Nakoniec som prebrúsil všetky kostrové kontatky v motorovom priestore a namazal grafitovou vazelínou a od vtedy som nemal žiadny problém.

21.10.09, 17:19
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]