|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Millosh
|
zaseknutý plyn
stalo se mi to nedávno, při jízdě do kopce na více plynu se mi plyn nevrátil a pořád jel na maximum... jak na to? co je potřeba opravit, promazat atd...? diky..
|
26.9.06, 22:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vašek Tábor
|
Ale u jakýho auta?
U škodovek se rád lámal bovden plynu těsně u karburátoru, pak to tam trošku dřelo. Ideálně prohlídnout celý bovden co je v motoru, dál je to rovný, tam se neohne a do něj nalít trošku oleje, aby se promazala struna.
A jednou se mi stalo, že se mi zasekla hřídelka klapky v karburátoru, pak se to taky nevracelo, takže bych radši zkontroloval i jestli se lehce otáčí.
_________________ Mazda 323, červená
|
27.9.06, 06:33 |
|
|
Drak
|
Re: zaseknutý plyn
Millosh píše: stalo se mi to nedávno, při jízdě do kopce na více plynu se mi plyn nevrátil a pořád jel na maximum... jak na to? co je potřeba opravit, promazat atd...? diky..
Mě se to stalo dvakrát, jednou se mi přidřel pedál = rozdělat, vyčistit a jednou se mi dřel konec lanka o nějakej šlauch v motoru, teď už si nevzpomenu o co, ale přihnil sem konec lanka a byl klid.
|
28.9.06, 18:47 |
|
|
ferrari
|
Tiež sa mipridrel niekoľkokrát pedál - vybrať, nastriekať WD40, rozchodiť, namastiť olejom, rozhodiť, namontovať
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
28.9.06, 20:45 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|