Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 04:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Cuka Felda 1,3 MPI 
Autor Zpráva

Příspěvek Cuka Felda 1,3 MPI
Asi tri roky mame Felicii 1,3 MPI. Ma najeto 160 tis. kilometru. Pri velmi pomale jizde , napriklad pri popojizdeni na parkovisti , ma tendenci zacit cukat. Nebo pri pomale jizde v meste pri pridani , nebo ubrani plynu trochu zacuka. Dela to co jsme ji koupily. Jezdit se s tim da , ale nekdy je to docela protivne. Chtel bych se zeptat jestli je to normalni , nebo se s tim da neco delat? Vymena svicek nepomohla. Motor byl uz nekolikrat napichli na pocitac a nic to neukazalo. Dekuju za odpovedi.

2.11.09, 14:58
Pspvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
silentbok na vodní pumpě :wink:

2.11.09, 15:48
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
já bych jezdil s počítačem v autě a zaměřoval se na jednotlivé akční členy jako je teplota, lambáda,otáčky,atd-

taky zkus ucpat tu hadici od nádobky s aktivním uhlí ke karbecu, ta umí taky cukat, jestli nedojde ke zlepšení, co tlak paliva? to jsi nedělal,

pokud se dostaneš do slepé uličky ta je nejlepší druhé MPi věnovat tomu celá den a postupně měnit až na to přijdeš nikdo tu přesně neřekne

na našé 1.6 jsme měnili postupně a časem všechno nakonec dukání odstranila diava do klapky miloš

2.11.09, 18:35

Příspěvek 
treba tam dať sviečky čo tam patria...

môže robiť vadný spoj - ukostrenie, či už RJ alebo motora...

môže to robiť, lišta, alebo hall...

...

2.11.09, 18:49

Příspěvek 
mě to dělá taky, jak couvu ze dvora bez plynu s plně vyšláplou spojkou, tak cukám, stačí o milimetr sešlápnout plyn a už jedu plynule hladce...neřešim to

2.11.09, 20:14
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:

Kdyz jsme to koupily , tak bylo videt ze ten sylenblok byl meneny. Mozna potrebuje vymenit znovu.

Jeste to pri tom cukani vydava takovy vrzavy zvuk. Je to od priruby dole na vyfukovem potrubi.

Diky za rady. :)

2.11.09, 20:53

Příspěvek 
Brendak píše:
Sadra17 píše:

Jeste to pri tom cukani vydava takovy vrzavy zvuk. Je to od priruby dole na vyfukovem potrubi.

no to bude asi tim, že se houpe motor :roll:

2.11.09, 23:27
Profil ICQ

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
já bych jezdil s počítačem v autě a zaměřoval se na jednotlivé akční členy jako je teplota, lambáda,otáčky,atd-

taky zkus ucpat tu hadici od nádobky s aktivním uhlí ke karbecu, ta umí taky cukat, jestli nedojde ke zlepšení, co tlak paliva? to jsi nedělal,

pokud se dostaneš do slepé uličky ta je nejlepší druhé MPi věnovat tomu celá den a postupně měnit až na to přijdeš nikdo tu přesně neřekne

na našé 1.6 jsme měnili postupně a časem všechno nakonec dukání odstranila diava do klapky miloš

Zdelal jsem hadicku z nadobky s aktivnim uhlim a ucpal ji jak jsi psal. Zda se , ze se to zlepsilo. To mam tu hadicku nechat ucpanou a ten vyvod z nadobky nechat otevreny? Nebo bude potreba neco vymenit? Hadicka je zdelana primo z nadobky , ne az za ventilem.

3.11.09, 19:36
Mistr mechanik

Příspěvek 
narvvi tam šroubek nebo izolátor od svíčky tak jo to máš a pojezdi uvidíš zda dojde k nějakému zlepšení miloš

4.11.09, 17:49
Mistr mechanik

Příspěvek 
jo jestli že se to zlepšilo narvi tam kus hydry a připoj to zas na nádobku a salám na to, výpary z nádrže ti nepujdou do motoru ale přes nádobku do světa miloš

4.11.09, 17:52
Mistr mechanik

Příspěvek 
pokud si ekolog tak by to šlo i tak že bys zas hadičku odecpal, prodélil zavedl ji třeba do filtrboxu a otvor do sání zaslepil miloš :D

4.11.09, 17:56

Příspěvek 
Hadicku co jde do karburatoru jsem ucpal sroubkem a je to lepsi. :D Jenom nevim co je to hydra. Zas takovy ekolog nejsem abych to vedl k filtru. Takze to jenom ucpu. Ale neni mi jasne jak pujdou ty vypary z nadobky ven , kdyz tam nasadim tu hadicku zpatky.

4.11.09, 20:33

Příspěvek 
Tak jsem rozrizl hadicku mezi ventilem(ktery je pripojeny hadickou na nadobku s aktivnim uhlim) a karburatorem. A tu cast hadicky co jde do karburatoru jsem ucpal. Z ventilu ted trci asi 10 cm hadicky , aby do nej nevletel bordel.

Opravdu to ted cuka min. Dekuju za rady. :D

9.11.09, 20:39

Příspěvek 
Brendak píše:
Tak jsem rozrizl hadicku mezi ventilem(ktery je pripojeny hadickou na nadobku s aktivnim uhlim) a karburatorem. A tu cast hadicky co jde do karburatoru jsem ucpal. Z ventilu ted trci asi 10 cm hadicky , aby do nej nevletel bordel.

Opravdu to ted cuka min. Dekuju za rady. :D

osobne si aj tak myslím že si iba oddialil riešenie skútočnej závady...

10.11.09, 12:18

Příspěvek 
Uvidim co to bude delat. Tusim ze by se mely v dohledne dobe menit cvicky. Jake se tam maji spravne dat?

12.11.09, 15:42
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další