Autor |
Zpráva |
Pech.
|
rychlý dotaz - výfuk.
zdravím, jen rychlý doatz pro ujištění...
potřebuji vyměnit výfuk, přičemž mám doma jeden komplet od předu dozadu bez katalyzátoru....
ale mám fáčko LX93 karburátor katalyzátor... myslím si že výfuk jako komplet by měl být záměnný, ale radši bych se v tom ujistil dřívě, než to zejtra rozeberu....
předem díky...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
31.10.09, 20:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
vejfuk jako celek je záměnnej na feliciaklubu to balo i s fotkama jenže ten ted nefunguje
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
31.10.09, 20:16 |
|
|
michalkatka
|
áno, od parohov po spoj stredný/zadný diel je to zámenné...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
31.10.09, 20:51 |
|
|
varok
|
Ten výfuk jde vyměnit komplet od parohů až po konec u všech fáček i se vstřikováním. U těch stříkaček ale neprojde auto emisemi a bude více smrdět. Ale mechanicky tam jde dát cokoliv.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
1.11.09, 13:25 |
|
|
Ondras83
|
varok píše: Ten výfuk jde vyměnit komplet od parohů až po konec u všech fáček i se vstřikováním. U těch stříkaček ale neprojde auto emisemi a bude více smrdět. Ale mechanicky tam jde dát cokoliv.
projde...šel sem s MPI na emise, sice pičoval, že to je na volnoběh bohatý, tak sem dělal debila, že to bylo u mechanika a že čistil klapku, tak to asi bude tim...zacáloval sem a jel sem ...nevěděl, že tam je vymlácenej katalyzátor
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.11.09, 13:59 |
|
|
Pech.
|
mno emise jsem prošel s původním katem bez půl slova... byť za ten kat ruku do ohně nedám kdoví jak na tom je...
tohle potrubí si teda nechám, kdyby na stk byl porblém tak tam budu muset kat nějak naprasit...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
1.11.09, 19:35 |
|
|
Pech.
|
mám ale karburátor
|
1.11.09, 19:42 |
|
|
Pech.
|
tak je to tam, fávo přestavěno z Euro1 na Euro0. ale už je ticho bylo to upadlé v druhém koleni mezi středním a zadním dílem, zhruba nad zadní nápravou, ale protože spoj prvního a druhého byl doprasenej předchozím majitelem, je potrubí celé jiné, ovšem Bez katu...
kat nevyhodím, kdyby byly problémy na stk, musel bych ty vejfuky nějak popářit, aby tam kat byl...
|
5.11.09, 19:33 |
|
|
Radic
|
no já mám (na deltě) místo katu trubku s obalem aby tam aspoň "neco" bylo a na emisách mě řekl že je asi ucpaný kat nacpal tam razítko podpis a adié z 2 roky
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
6.11.09, 01:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|