|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
tomik00001
|
POMOC oCTAVIA
Ćauec,
prosím vás potřeboval bych radu .Nechal sem si dělat na Octavii 1,6 2003 75 kW novou lambda sondu přední,protože mě hlásil počítač emise dílny.Tak sem zajel na Vag a zjistilo se ,že lambda je v čudu.Byla potřeba vyměnit přední.Byla vyměněna,ale chybová hláška se ještě objevuje.No to by mě tak nevadilo kdyby snad auto nedělalo problém,že někdy po delší jízdě nechce nastartovat jen se točí startér.Zkoušel sem vyměnit i klíčky jestli to není imbolizérem.No jako další problém sem si myslel,že to mohla být baterka,ale ta je předevčírem kupovaná 60AmH.Jinak auto nastartuje třebas když tak dvakrát zmáčku plyn během startování ,ale myslím,že tohle bych dělat neměl.Prosím za radu a děkuju za každou odpověd
|
29.1.10, 17:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
nemas to tu dvakrat???
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
29.1.10, 17:24 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kdybys věděl číslo chyby co jsi měl před opravou po opravě, nějaký log lambády, přední lambádu ti vyměnily ale pořád je vadná, nikdo neví jaký má problém,
zkus to zde http://www.google.cz/url?q=http://www.v ... hOoT66kY1Q
miloš
|
29.1.10, 18:07 |
|
|
Ondras83
|
čidlo teploty...VAG ti napoví
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
29.1.10, 18:08 |
|
|
Kristensen
|
Heh tak to je luxusní odkaz
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
29.1.10, 21:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
diagnistika je činnost zaměřená ke zjitění závady pokud to tak nejde dělat tak jsem vymyslel ten odkaz miloš
|
29.1.10, 21:12 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|