Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 03:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 vodni pumpa favo 
Autor Zpráva

Příspěvek vodni pumpa favo
Dnes jsem při pokusu o výměnu silentbloku zjistil že za ty mírné ztráty chladící kapaliny může protékající vodní pumpa (jak jinak taky). Chtěl jsem se zeptat jestli se dá ta vodní pumpa repasovat, nebo radšji koupit novou - je originální. Ondra83 mi doporučoval Vikä ale zařekl jsem se že už žádné díly této a jim podobných značek na auto nedám, nerad bych tuto opravu podstupoval znovu, je to děs. Ještě jsem viděl nějakou německou, myslím Hepu za ccca 900,- což by ještě šlo ale 1600 nebo kolik za originál se mi dávat nechce. Ještě mě v zoufalosti napadlo ucpat tu dírku šroubem ale to asi není to pravé :D

btw. vím že se to tu řešilo ale toto téma najít se mi nepovedlo

12.11.09, 20:12
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: vodni pumpa favo
cyz píše:
Dnes jsem při pokusu o výměnu silentbloku zjistil že za ty mírné ztráty chladící kapaliny může protékající vodní pumpa (jak jinak taky). Chtěl jsem se zeptat jestli se dá ta vodní pumpa repasovat, nebo radšji koupit novou - je originální. Ondra83 mi doporučoval Vikä ale zařekl jsem se že už žádné díly této a jim podobných značek na auto nedám, nerad bych tuto opravu podstupoval znovu, je to děs. Ještě jsem viděl nějakou německou, myslím Hepu za ccca 900,- což by ještě šlo ale 1600 nebo kolik za originál se mi dávat nechce. Ještě mě v zoufalosti napadlo ucpat tu dírku šroubem ale to asi není to pravé :D

btw. vím že se to tu řešilo ale toto téma najít se mi nepovedlo

repasovať sa to dá, tieto vodné čerpadlá majú keramické spojky...

toto je sice AQ, ale dá sa zohnať aj originál...

http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... 7f0283cc61

12.11.09, 20:24
Mistr mechanik

Příspěvek 
pokud chceš vodní pumpu tak žádná repase víc jak tisícovka je hepu nebo graf made in germany, cca 1200 kč

před mnoha lety jsem dal vika a tekla za půl roku, dávám nyní starlinae z levných a neteče je nutno taky vyměnit chladící kapalinu

ta hepu a graf je jistota

já na výběr nemám SKF 2300 kč nebo starline 690 to už z mě znáš miloš

12.11.09, 20:29

Příspěvek 
Chlapik v predajni ma presvedcil, ze je to jedno. Ze na reklamaciu mu niekto chodi zvycajne 1x mesacne a origo vs. druhovyroba je v pomere k predanym kusom rovnaka... tak mam noname uz na 3. aute a pohoda...

12.11.09, 20:38
Mistr mechanik

Příspěvek 
kwiko píše:
Chlapik v predajni ma presvedcil, ze je to jedno. Ze na reklamaciu mu niekto chodi zvycajne 1x mesacne a origo vs. druhovyroba je v pomere k predanym kusom rovnaka... tak mam noname uz na 3. aute a pohoda...

kviko nejsi náhodou s pretržky ze skalice do senice :?: :?: :?: a náhodou nemíáš vrakec :?: :?: miloš :wink:

12.11.09, 20:43

Příspěvek 
Petržalka je najväčšie sidlisko čo poznám. Máme tu všetko. Žije tu 120tisic najmúdrejších ludi z Blavy a kúsok od nás, na terase, je predajňa s najlepšími ND na celom Slovensku... Šéfinka som spracoval, aby nakupoval felicie.. pretože musime, žial občas zveriť auto vidlákom, čo vôbec nevedia jazdiť. (veď kde by sa to na tom východe aj dalo naučit, že?). Stále točia to tom, že niesme pupok sveta. Nevedia sa zmieriť s pravdivou skutočnosťou...noné?
A potom zdrživajú premávku :evil:
Takže nebudte sprostý a dajte na moje rady!!!
Skalicu sme vztieskali 4:0 a Senicu si ani nepamätam kolko...

:D :D :D

12.11.09, 21:32

Příspěvek 
chlastáš? :)

12.11.09, 21:55
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]