|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Občas cuká a pak nejde nastartovat
Autor |
Zpráva |
Pavel Petr
|
Občas cuká a pak nejde nastartovat
Dobrý den, prosím Vás o radu ohladně Felicie 1,3 BMM r.v. 95. Stává se mi, že většinou při delší jízdě v tahu vynechává motor a očas se stane, že nejde nastartovat. Když se závada projevila, tak jsem měl vyndanou svíčku a nehází jiskru. Pak aniž bych na něco šahal opět nastartuje. Mám vyměněné svíčky, kabely, víčko rozdělovače, palec, vzduchový filtr, palivový filtr vyčištěný. Snímač otáček jsem měl venku, byl docela zahumusenej, tak jsem ho očistil a dal ho zpátky. Nevím jestli má se zapalováním něco společného. Napadá mě už jedině cívka nebo řídící jednotka. Všem děkuji za postřehy a rady.
|
27.3.10, 10:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Občas cuká a pak nejde nastartovat
ten snímač otáčok ( hall na prevodovke ) by to mohol robiť, tiež zvykne odchádzať VN modul.... ( predpokladám že sa jedná o Fel 1.3 BMM )
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.3.10, 11:01 |
|
|
werty
|
Souhlasím s michalkatkou... Tohle bude buď vysokonapěťový modul nebo snímač otáček. Tyhle dvě potvory odchází celkem často...
_________________ Favorit 136X
|
27.3.10, 17:06 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|