Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 08:57

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 favo filterbox v 742 s LEKRem 
Autor Zpráva

Příspěvek favo filterbox v 742 s LEKRem
zdarec chlapi, tak uz jsem sehnal LPG a ted resim filterbox. nevite nekdo o nejakem zpusobu jak do 742 kde je LEKR nacpat i favo filterbox?

17.12.09, 11:28
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: favo filterbox v 742 s LEKRem
LUCAS píše:
zdarec chlapi, tak uz jsem sehnal LPG a ted resim filterbox. nevite nekdo o nejakem zpusobu jak do 742 kde je LEKR nacpat i favo filterbox?

mám pocit že ten filterbox tam len tak tak vôjde, ale záleží na tom ako máš riešené sanie, ak máš hrubú podložku kôli Lekr-u tak tam už nemusí vôjsť.

LPG mixer u na Lekr výšku airboxu zvyšuje, mala by tam byť taká 1cm vysoká podložka (medzi karbec a airbox), ale byť tam nemusí, ja som na dekli airboxu vylámal tie výstužné prepážky a sadol tam dobre. ale inak záleží na tom aký je mixer ( zmiešavač ) je ich viacero typov.

17.12.09, 12:13

Příspěvek 
no mam tam tu vyrovnavaci podlozku na sani, je ale udelana tak ze mensi uz udelat nesla. ty nastavce na karbec mam 2 typy, ale oba jsou stejne vysoke. rozdil je pouze v tom ze jeden typ ma 2 vstupy na hadici a druhy typ pouze jeden vstup (nevim ktery je lepsi a proc). filterbox tam vubec mezi karbec a kastli nedostanu. asi budu muset nejak vybastlit 742 filterbox. nejak to prece musi jit, nebudu kvuli LPG prece davat SEDR

17.12.09, 12:24
Profil ICQ
Pan Kapitán

Příspěvek 
LUCAS píše:
nebudu kvuli LPG prece davat SEDR

No kdyz ti na tom nekdo udela revizi.... tak si tam nech LEKR, podle myho nazoru budes ale muset nechat upravit saci potrubi, aby ses vesel, potom nemas problem.

Cvokárium: Youtube Instagram

17.12.09, 12:30
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
favo motor a lekr neni problem. mluvil jsem s borcem v Brně (Čadek) a řekl mi že to neni problem. dokonce nevadi ze nemam ani cislo na motoru. tak uprave saciho potrebi se nebranim, ale koukal jsem na to a i kdyz bych to udelal takovym zpusobem aby tam ta podložka pod karbec nebyla tak stejně moc mista neziskam. pri nejlepsim tak 1cm. coz by mozna stacilo ale nevim. prave proto jsem zde zalozil tenhle topic jestli treba nekdo uz tenhle problem taky neresil

17.12.09, 12:44
Profil ICQ

Příspěvek 
ja jsem musel upravit 742 filterbox na lekra. podlozku mam asi stejnou jako ty, nensi uz nejde a pokud bych ji vytahl, tak ziskam max 1cm mista. problem je v tom, ze favo filterbox zavazi tak o 4cm, navic von ten fako filterbox nasazujes na karbec zesikma, takze na leve strane zavazi uplne brutalne......zkousel jsem ho i srovnat horkovzduskou, aby byl v rovine s karbem, ale konstrukci to favo filterboxu je dana nemoznost ho narovnat....zavazi vsecko na karbu
podotykam, ze ja nemam lpg....
Takze ja osobne, CO+plech+flexa=celkem brutalne predelany 742 filterbox. ale mam tam asi 2cm mista, neb sem z kulateho prumeru delal placatej....

jo a pocitej s timm ,ze kdyz tam jakykoli filterbox nacpes s mezerou mensi nez 2cm (treba natesno, nebo 1cm...) tak ti za jizdy bude mlatit filterbox do toho rantlu, coz se ti prenese do zadniho plata a ty budes mit pocit, ze se ti to rozpadava...je to hukot jak prase.

dalsi moznost je sehnat 30 roku stare silentbloky motoru, aby ti na nich motor klesnul aspon o 2 sm :-)

18.12.09, 04:45
Profil ICQ

Příspěvek 
Taky to ted řešim, neni to taková sranda upravit ten 120tkovej filtrbox, teda pokud to neudelam tim zpusobem s tou plechovkou. na co je na lekru ta blbost jak je vyhřívaná chladící kapalinou? kdybych ji seříznul tak by tam mohlo byt místo?

21.12.09, 19:00
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Já mám na lekru filtrbox z moskviča jen jsem trošku zakulatil díru a oddělal štefty na karburátoru....a vše OK ...
:wink:

Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.

21.12.09, 20:04
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]