|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Klepot pri štarte motora.
Autor |
Zpráva |
kimmi
|
Klepot pri štarte motora.
Ahojte,dnes som si všimol že mi niečo začalo rachotiť pri štarte motora a to ako studeného tak aj teplého.Zvuk sa ozýva ako keby spod nôh vodiča ao časti kde je prevodovka.Prednedávnom mi menili prevodovku a aj komplet spojku.Ako otočím kľúčikom a štartujem motor tak sa ozve zopár akokeby klepov 4-5 a potom to prestane.Počas jazdy ide všetko normálne aj na voľnobeh iba pri tom štarte,sú to dosť silné a rázne údery.Štartér točí normálne.Mohol by zle zapadať pastorok na štartéri do ozebeného kola na motore?Dolial som 0,5 l oleja do zohriateho motora,tým by to nemalo byť.
|
29.12.09, 12:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
29.12.09, 12:26 |
|
|
kimmi
|
Felícia r.v.96 1,3 BMM
|
29.12.09, 12:35 |
|
|
ferrari
|
kukni ten štartér....môže byť, že je povolený, môže byť aj iné...ale vyber štartér a kukni zuby...ak je tam problém, malo by to byť vidno...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
29.12.09, 18:30 |
|
|
kimmi
|
Zbadal som že to nejde od ľavej strany ako som sim myslel ale akoby zo stredu.Žena mi pripomenula že už nám to raz robilo a vraj bolo niečo iba ovolené a pri štarte to zahrkotalo,no nespomínam si čo by to mohlo byť.Budem to museť vykoumať pri otvorenej kapote keď mi zaštartuje čo to drnčí.Ako som napísal urobí to iba keď sa štartuje motor,asi prvá sekunda ako motor naskočí potom je kľud.Myslím si že zachvením pri štarte niečo zarezonuje.
|
29.12.09, 19:42 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
kimmi píše: Zbadal som že to nejde od ľavej strany ako som sim myslel ale akoby zo stredu.Žena mi pripomenula že už nám to raz robilo a vraj bolo niečo iba ovolené a pri štarte to zahrkotalo,no nespomínam si čo by to mohlo byť.Budem to museť vykoumať pri otvorenej kapote keď mi zaštartuje čo to drnčí.Ako som napísal urobí to iba keď sa štartuje motor,asi prvá sekunda ako motor naskočí potom je kľud.Myslím si že zachvením pri štarte niečo zarezonuje.
zkontroluj uložení motoru...
_________________ J.
|
29.12.09, 22:09 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|