|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Pomoc! Volná garáž Slušovice/Zlín/okolí
Autor |
Zpráva |
OndraJ21
|
Pomoc! Volná garáž Slušovice/Zlín/okolí
Kluci, zamrzla mi voda, asi pod autem a v chladiči, fridex nebyl žádný, jen voda...než sem naposled dojel v pořádku taxem vodu vypustil, v hadicích ale stejně zůstala svině..
To co potřebuju je garaž kde to rozmrazím..prosííím, nechci čekat do jara
|
24.1.10, 11:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Já jsem měl jednou podobný problém se škodou 105l (M). Je to sice prasárna, ale pokud jsou zamrzlé trubky pod autem, jde to někdy rozmrazit nastartovaným autem. Já jsem nastartoval motor, nechal ho ohřát. Když se otevřel termostat, tak se špunt začne rozpouštět. Není dobré ho nechávat běžet moc dlouho. Po otevření termostatu po chvilce vypnout a po vychladnutí znovu. Pokud je ale špunt velký, jsou zamrzlé trubky po celé délce, tak jedině tu garáž.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.1.10, 12:36 |
|
|
gokralik
|
Co takhle ohřát deset litrů vody doma na sporáku, rychle donést k autu, nalít do okruhu a nastartovat? Pak vodu vylít, nalít nemrznoucí směs a dolít destilkou.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
24.1.10, 12:39 |
|
|
OndraJ21
|
Rozmrazit to stylem, že jsem to nechal uvařit a zas vychladnout jsem už zkoušel několikrát za sebou..možná kdybych to opakoval víckrát, kdo ví..
|
24.1.10, 12:50 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
timhle stylem muzes rovnou vymenit tesneni pod hlavou..to spis ohrej doma fridex,nalij ho tam a pak vzdycky se to snaz rozumne ohrat chodem motoru..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
24.1.10, 19:05 |
|
|
john simple
|
elektrický plotýnkový vařič pod auto
|
24.1.10, 21:04 |
|
|
|