Autor |
Zpráva |
Notky
|
Přehled výfukářů a cen.
Ahoj, mohu znale lidi poprosit o vytvoreni jakehosi prehledu vyrobcu sportovnich svodu. Jedna se mi o utrideni. Vzdycky vydam spoustu energie na vyhledani nejake informace, chtel bych aby to tu bylo na prvni pohled viditelne. Zajimam se o ceny svodu na Favorita, dale svodu na 742 s Favo motorem a pricny tlumic na 742. Dekuji za spolupraci
|
22.1.10, 18:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
Vážený a milý nový uživateli,toto je např. odkaz od Michalkatky viz..Užitečné odkazy http://www.hr-svody.eu/bazar.htm
Klikni vlevo nahoře na výrobky...Uvidíš tam možná ty svoje budoucí roury...
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
22.1.10, 23:44 |
|
|
Notky
|
myslel jsem, ze je jasne, ze me nezajimaji vyrobci, kteri sva "dila" prezentuji na webkach ci e-shopech. Chtel jsem, aby se zde o sve zkusenosti podelili lide, kteri neco podobneho v minulosti objednavali, nebo nejakym zpusobem maji prehled o cenach vyrobcu na internetu neprilis znamych.
|
23.1.10, 01:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a co si představuješ pod pojmem svod, hromsvod, na motoru fa je sběrné potrubí litinové a první díl výfuku, na 13O je sběrné potrubí a výfuk, miloš
|
23.1.10, 07:37 |
|
|
Notky
|
zavodni ladene svody. divim se, ze i toto musim zduraznovat. litinove potrubi neni sportovni svod.
|
23.1.10, 11:35 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Áčkovej favorit má taky litinový a výkon slušnej
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.1.10, 11:38 |
|
|
Notky
|
jenze jsem nevidel ze by je nekdo odleval a prodaval. mrzi me, ze jsem opet pri svem patrani narazil na slovickareni a neochotu poradit. mohl by mi prosim odpovedet nekdo, kdo nema zajem me zesmesnovat ale poradit? byl bych opravdu vdecny...
|
23.1.10, 11:41 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
má seriový
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.1.10, 11:43 |
|
|
Kristensen
|
V tomhle se těžko radí nejjednodušší je opravdu hledat na internetu, svody dělá několik lidí za různé ceny v různých kvalitách, jednodušší bude když si vybereš nějakýho výrobce sám a zeptáš se co si o tom kdo myslí a třeba je někdo bude mít a bude moct poreferovat
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.1.10, 11:52 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já už těch článků četl, asi zbytečně vyhozené prachy,
sportovní svody jsou vesměs takové že na ně pasuje zase speciální výfuk, výkon motoru to zvedne jen na první dojem pak se to rozjezdí
pokud ten motor netočí nad šest tisíc oničem to samé platí i o sání miloš
|
23.1.10, 13:14 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já osobně jsem měl ty svody na dvou formanech jeden byl i snížený a jiné tluniče, nějaké výrobní družstvo sport tuning nevím ,
pak excel praha, ventily se štelovali snad 2O,4O, ten ke mně i občas zajede no nějaký extra výkon si musím spíš domyslet miloš
|
23.1.10, 13:56 |
|
|
Notky
|
tocim 7500 max ale radim asi pri 6800 podle origo oatckomeru (nevim jestli mu verit), kazdopadne mam upravenou litinu + origo vyfuk. myslim si, ze prave na vyfuku ma muj motor nejvetsi vykonostni rezervy.
|
23.1.10, 15:07 |
|
|
bitmap
|
Souhlasim s Milosem, ze svody jsou na nejaky ne ciste zavodni motor uplne zbytecne a za ty ukrutne penize vetsinou spis uskodi nez ze by byly lepsi.
Litina na nejaky obyc motor kolem 100k a 140Nm bohate staci a zbytek vyfuku se da krasne poskladat v podstate ze seriovych dilu.
Me muj vyfuk vysel na 1000kc za nakup dilu z vrakoviste a dam ruku do ohne za to, ze neexistuje zadny vyfukovy system, ktery by fungoval o tolik lepe, aby tim ospravedlnil svoji ukrutnou cenu.
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
23.1.10, 15:07 |
|
|
Gemini
|
dobre vyfukove zvody "pomahaju" uz od 3000 otacok.......k tomu musi byt navrhnuty dobry tlmic, resp,dva tlmice..........vela muziky sa da narobit aj s seriovym liatinovym zvodom......
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
23.1.10, 15:56 |
|
|
venda
|
Notky píše: zavodni ladene svody. divim se, ze i toto musim zduraznovat. litinove potrubi neni sportovni svod.
Ať žijí tuzeři.
Zajdi na jakékoliv tuzing fórum a tam se toho dozvíš tolik, že ti z toho půjde hlava kolem
|
23.1.10, 16:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|