Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 08:39

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 škubání motoru FELICIE 
Autor Zpráva

Příspěvek škubání motoru FELICIE
Dobrý den, chtěl bych se zeptat co může způsobovat tento problém. Mám Felicii r.96. Když nastartuju motor tak motor má jakoby méně otáček na volnoběh než obvykle. Když přidám plyn tak se škube než vyleze na 2tis. třeba. Ale jak to turnu hned jde zase dobře. V létě to nedělalo a ze začátku ani v zimě, ale poslední dobou to začlo dělat. Co to může být a jak to řešit? Děkuji

18.1.10, 20:26
Pspvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
svíčky kabely palec a víčko rozdělovače

18.1.10, 20:27
Profil ICQ

Příspěvek 
Ale proc to prestane jak turnu motor? Pak uz zadne problemy.. jen pri tom startu.. jinak jak to ale resit?

18.1.10, 20:30

Příspěvek 
Může mi někdo přeložit výraz "turnu motor"?

18.1.10, 20:47
Profil ICQ

Příspěvek 
turnu motor je vytocit na nejake otacky bez zarazene rychlosti.. nevim jestli si delas prdel nebo jsi pražák a tam takove vyrazy nemate.. kazdopadne připitomělé poznámky v případě, že si děláš srandu mě nezajimaj. dík za pochopení
Edit: jsi Pražák už to vidím, sorry..

18.1.10, 20:49

Příspěvek 
Népo :lol: mazec. :D Peskuje tě,že si z něj děláš srandu,protože jestli nejsi z okolí mimo Prahy tak neexistuješ,je tu hodinu,a ještě neumí česky :?: :!: ...Marandopikusi připitomělej seš ty,když máš blbý připomínky na otázku a neumíš na ní hlavně slušně odpovědět.Přidat plyn je odjakživa.Jestli si vytváříš svůj debilní jazyk,tak to laskavě dělej jinde,nebo piš tak jak to obvykle zde v Česko-Slovensku děláme.Jestli si slezl ze stromu,tak to tady budeš mít těžký... :wink:

18.1.10, 23:29

Příspěvek 
Tůrovat motor se běžně používá. Mám takový dojem, že se objevuje i v tiskovinách. Jestli je přímo spisovné netuším.

18.1.10, 23:37

Příspěvek 
Samozřejmě že slovo turovat existuje a jedná se o běžně používané slovo nejen mezi lidmi ze stromů jak jsem se dověděl, ale i v novinách, atp. Taky si nejsem jistý jestli je spisovné, stačí však nahlédnout do pravidel čaského jazyka. A nevím jestli pánovi co mě tak okomentoval neuniklo, že již žijeme v ČR nikoli česko-slovensku. Raději poradit v rámci toho na co je toto forum zaměřeno než rozebírat spisovnost.. koukám, že bude asi lepší se zeptat povolanějších. I tak "děkuji"

19.1.10, 06:54
Mistr mechanik

Příspěvek 
změř ty kabely kolik mjí kilohmů i palec, očisti kontakty v rozdělovači a dej pořádné svíčky,

dávám beru ultra za 67 korun, a je dobrá cena na boš platinum 86 korun mám skladem tyto svíčky mě zatím nesklamaly miloš

19.1.10, 07:26

Příspěvek 
marandopikus píše:
turnu motor je vytocit na nejake otacky bez zarazene rychlosti.. nevim jestli si delas prdel nebo jsi pražák a tam takove vyrazy nemate.. kazdopadne připitomělé poznámky v případě, že si děláš srandu mě nezajimaj. dík za pochopení
Edit: jsi Pražák už to vidím, sorry..

Mily Jarmile,nerika se turnu motor,ale turuju motor...

27.1.10, 01:32
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]