Zdarec,
mám toková problém.Kdyz mám asi čtvrt plynu tak mi to při nějakých 2000-3000ot začne nehorázně vynechávat,škube to a stratí to výkon.Ale když dám plný plyn tak jede v těchto otáčkách normálně.Mám doma náhradní mono který jsem vyměnil a pořád stejné,takže střikovačem a klapkou to není.Nesetkal se s tím někdo?
9.3.10, 13:06
Reklama
Reklama
slovacek.milos
Mistr mechanik
Re: Felicia 1.3 mono 1995
ota666 píše:
Zdarec, mám toková problém.Kdyz mám asi čtvrt plynu tak mi to při nějakých 2000-3000ot začne nehorázně vynechávat,škube to a stratí to výkon.Ale když dám plný plyn tak jede v těchto otáčkách normálně.Mám doma náhradní mono který jsem vyměnil a pořád stejné,takže střikovačem a klapkou to není.Nesetkal se s tím někdo?
dej tam pořádné svíčky ngk nabo beru jednokontaktní s odtrhem 0.7 mm miloš
9.3.10, 13:42
ota666
Tydýt
Mám tam tak max rok nove brisk a kdyz jsem se na ne dival tak nevypadaly spatne...
9.3.10, 17:04
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
poslechni miloše a dej tam ty nové svíčky....
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
9.3.10, 17:20
ota666
Tydýt
Tak fajn,fajn.Na zkousku tam dam kamosovi svicky,ktere mu funguji bezchybne.
9.3.10, 17:22
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
ota666 píše:
Mám tam tak max rok nove brisk a kdyz jsem se na ne dival tak nevypadaly spatne...
brisky sou šity
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
9.3.10, 17:31
ota666
Tydýt
takze svickama to neni,blbne to porad stejne.Jeste nejaka moznost?
9.3.10, 18:28
Ondras83
brisky nejsou šity, ale každej motor chce něco jinýho
tlak paliva, benzínovej filtr, novej palec, kabely, víčko, seřídit ventily...nic víc tam není
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 66 návštevníků